iPhone X, Hızlı Şarj Özelliğindeki Kötü Detay Ortaya Çıktı - Haberler - indir.com

iPhone X, Hızlı Şarj Özelliğindeki Kötü Detay Ortaya Çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 22 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-09-19 11:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Bildiğiniz üzere Apple'ın yeni amiral gemileri modeli olan iPhone 8 ve iPhone X bir ilk olarak kablosuz şarj teknolojilerine sahip olarak piyasaya giriş yaptılar. Bu yenilik birçok kullanıcı tarafından heyacan verici bir detay olsada, kablosuz şarj teknolojisinden daha çok cihazlarda yer alan hızlı şarj teknolojisinin performansı daha çok merak ediliyor diyebiliriz. Ancak ortaya çıkan yeni bilgiler doğrultusunda bu yeni hızlı şarj teknolojisine kavuşabilmek için kullanıcılar ekstra bir ödeme yapmak zorunda olacaklar. Bu noktada Apple'ın 12 Eylül tarihinde gerçekleşen lansmanında ise yeni iPhone'larda yer alacak olan hızlı şarj teknolojisinin üzerinde pek durulmamıştı.

9to5Mac kaynaklı habere göre ise Apple'ın resmi sitesi üzerinde iPhone X teknik detayları arasında hızlı şarj teknolojiside yer alıyor. Buda iPhone 8 yerine iPhone X modelinin satın alan kullanıcıların hızlı şarjdan yararlanabileceği anlamına geliyor. Apple'ın bu şarj noktasındaki ifade ettiği bilgilere göre hızlı şarj desteği ile 30 dakikada yüzde 50 seviyelerinde bir şarj oranını görmek mümkün olacak. Ancak bunun için Apple'ın USB-C adaptörlerinden satın alınması gerekiyor. Bu USB-C güç adaptörü ise 49 dolar ve kablosu ise 25 dolar fiyat etiketilerinden satışa çıkacak.

Bu noktada 1000 dolar karşılığında satın alınan iPhone X'i hızlı şarj etmek için ekstra bir 75 dolar daha ödenmek zorunda olunacak. iPhone 8 ve iPhone X'lerin kutu içeriği hakkında bir bilgi yer almazken bakalım bu durum kullanıcılar tarafından nasıl karşılanacak.





PAYLAŞ