iPhone SE 2 Tanıtımı Hakkındaki Yeni Gelişme - Haberler - indir.com

iPhone SE 2 Tanıtımı Hakkındaki Yeni Gelişme

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-02-21 16:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Apple'ın yaklaşık olarak iki sene önce piyasaya sürdüğü uygun fiyatlı ve küçük ekranlı modeli iPhone SE cihazın oldukça başarılı satış rakamlarına erişmişti. Şirket bu modeli ile başarılı bir iş çıkartmış ve olumlu kullanıcı yorumlarına erişmişti. Şimdi ise şirketin bu yıl yeni iPhone SE 2 modeli üzerinde geliştirmeler yaptığı biliniyor. Gelen yeni haberlere göre model yine küçük ekran yapısına devam edecek ve 4.2 inçlik bir ekranın yer alması bekleniyor. Yeni Fusion işlemcisi ile güçlendirilmesi beklenen modelde 2 GB RAM ve 32 GB dahili depolama alanı görebiliriz.

128 GB'lk versiyonunda olması beklenen cihazın en büyük değişikliğini tasarım tarafında bekliyoruz. Bu noktada iPhone X'te olduğu gibi çerçevesiz bir ekrana sahip olacağı düşünülen modelin parmak izi sensörüne de sahip olması bekleniyor. Cihazın en detaylı halini ise önümüzdeki günlerde gerçekleşecek olan Dünya Geliştiriciler Konferansında göreceğiz.

Eylül ayında ise yeni iPhone modellerinin tanıtılması bekleniyor. Bu noktada iPhone Xs, iPhone Xs Plus ve iPhone 9 adları ile üç yeni iPhone cihazının gelmesi bekleniyor. Bu modeller arasında ise iPhone 9'un en uygun fiyata sahip olacağı düşünülüyor. Kablosuz şarj teknolojilerine sahip olacak modellerin arka yüzeyinde cam kullanılacağı da ifade ediliyor.





PAYLAŞ