iPhone iTunes yedeği nereye alınır? - Haberler - indir.com

iPhone iTunes yedeği nereye alınır?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-21 21:38:36
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Donanım

iPhone kullanıcıları cihaz yedeklemesi yapmak için iTunes uygulamasını kullanıyor. Çoğu kullanıcı iTunes uygulaması üzerinden bilgisayardan yedekleme işlemi yapıldığında yedeklemelerin nerede olduğunu merak etmekte.

iTunes yedekler taşınıyor mu ?

Bilgisayar üzerinden yaptığınız yedeklemeler iTunes' in belirlenmiş bazı klasörlerine yedeklemeleri depolar. Bu durum Windows ve Macintosh işletim sistemlerine göre farklılıklar gösterir. Yedekleme işleminin tamamlanmasının ardından, yedeğinizin zarar görmemesi için uzmanlar ağ veya farklı bir belleğe yedeğin taşınmasını öneriyorlar.

Yedekleme yapılan dosyaları tekrar yüklemek isterseniz aynı klasöre geri taşımanız gerekir. Geri yükleme işleminin gerçekleşebilmesi için dosyayı taşımanız gerekiyor. Kopyaladığınız dosyayı aynı klasörün içine taşıyarak yedeğinizi tekrar yükleyebilirsiniz.

Mac üzerinden yapılan yedeklemeleri nerede bulabilirim ?

Mac bilgisayarınızda yedeklemelerinizi görmek için Ara butonuna tıkladıktan sonra arama kutucuğu ~/Library/Application Support/MobileSync/Backup/ komutunu arattığınızda klasöre ulaşabilirsiniz.

WİNDOWS'DA İTUNES YEDEKLERİ NEREDE BULUBİLİRİM ?

Windows 7,8,8.1 ve Windows 10 üzerinden iTunes yedeklerinizin bulunduğu klasöre gitmek için Users(kullanıcı_adı)AppDataRoamingApple ComputerMobileSyncBackup adımlarını takip edebilirsiniz.

Windows bilgisayarlarda arama kutuğunu bulmak için;

Windows 7: Başlat>Ara

Windwos 8: Mause'u sağ tarafa getirin büyüteç simgesine tıklayın.

Windows 10: Sağ alt köşedeki başlat simgesinin sağ tarafındaki arama kutucuğuna tıklayın.

 





PAYLAŞ