iPhone Garanti Sorgulama Nasıl Yapılır? - Haberler - indir.com

iPhone Garanti Sorgulama Nasıl Yapılır?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-01-09 23:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Soru-Cevap

Akıllı telefonlarımızın garanti süreleri cihazda oluşabilecek kronik sorun yada arızalar için önemli bir rol oynamaktadır. Bizde sizlere bu içeriğimiz de Apple'ın iPhone cihazları için garanti sorgulama işlemlerinin nasıl olduğunu anlatacağız. Özellikle yeni nesil iPhone cihazlarının fiyatları bir hayli yüksek rakamlara erişmiş olurken, bu cihazların garanti kapsamındaki süreleri ve güvenliği oldukça kritik bir durum söz konusu diyebiliriz. Daha çok ikinci el pazarından alınan bir iPhone cihazın garanti kapsamında olup olmamasını anlamak için çeşitli yöntemler bulunuyor.

Apple tarafında ise iPhone garanti sorgulama servisi bulunuyor. Apple'ın resmi sitesi üzerinden cihazınızın bazı bilgileri ile iPhone garanti sorgulama işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Şimdi gelin garanti bilgilerinizin en detaylı içeriğini öğrenmeniz için yapmanız gerekenlere geçelim.

iPhone Garanti Sorgulama

  • Söz konusu garanti sorgulama sayfasını buraya tıklayarak açın.
  • Gelen sayfada 'Donanımınızın seri numarasını girin' bölümünü göreceksiniz. Cihazınızın seri numarasını girin ve aşağı bölümde istenen güvenlik kodunu girerek devam edin.
  • iPhone seri numaranızı bulmak için ise Ayarlar > Genel > Hakkında adımlarını izleyerek 'Seri Numarası' bölümünü görebilirsiniz.
  • Gerekli alanları doldurduktan sonra iPhone cihazınızın tüm garanti bilgilerini göreceksiniz. Onarım ve Servis Kapsamı başlığı altında yer alan 'Tahmini Son kullanma Tarihi' kısmından iPhone cihazınızın son garanti süresini görebilirsiniz.

iPhone Garanti Sorgulama





PAYLAŞ