iOS 11 ile Beraber Snapchat Ekran Görüntüsü Alındı Özelliği Devre Dışı Kaldı - Haberler - indir.com

iOS 11 ile Beraber Snapchat Ekran Görüntüsü Alındı Özelliği Devre Dışı Kaldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 23 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-09-23 18:00:05
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

iOS 11 ile beraber birçok kullanıcı cihazlarını güncelledi ve modeller yeni birçok özelliğe kavuştu. iPhone, iPad ve iPod touch serileri için kullanıma sunulan yeni iOS 11 ile cihaz birçok kullanışlı özelliğe kavuştu. Bunlardan başlıcası ise ekran videosunu kaydetme özelliği oldu. Ancak Snapchat kullanıcıları tarafından oldukça can sıkıcı bir detay olacağını söyleyebiliriz. Bu noktada Snapchat üzerinden ekran görüntüsü alınmasına karşılık olmak üzere 'Ekran Görüntüsü Alındı' şeklinde bir bildirim gönderiliyor. Ancak iOS 11 ile beraber gelen ekran videosu alma özelliği ile Snapchat'ın bu özelliği artık devre dışı kalacak diyebiliriz.

Artık Apple'ın kendine özgü bir ekran kaydı özelliği bulunuyor ve bu sayede ekran üzerindeki her şeyi kolay bir şekilde kayda almak mümkün oluyor. Ekran üzerinde ne varsa kayıda alındığı için bu kapsama alanına Snapchat'de giriyor ve artık karşı tarafa gönderilen 'Ekran görüntüsü alındı' bildiriminin bir işlevi kalmamış oluyor. iOS 11 ile gelen yeni denetim merkezi üzerinde kolay bir şekilde başlatılabilen ekran kaydı özelliği ile Snapchat'de yer alan sohbetinizinde ekran videosunu kolay bir şekilde kayda almak mümkün oluyor ve karşı tarafın hiçbir şekilde haberi olmuyor.

Snapchat ise iOS 11 ile gelen bu ekran kaydı özelliğine karşılık bir yeni özellik hamlesinde bulunacak mı göreceğiz. Aksi halde birçok Snapchat kullanıcısının bu durumdan rahatsız olacağını ifade edebiliriz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ