Instapaper'ın Android Uygulaması Ücretsiz Oldu - Haberler - indir.com

Instapaper'ın Android Uygulaması Ücretsiz Oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Mobil cihazlar üzerinden görüntülediğiniz internet sayfalarını ve bu sayfaların içeriklerini daha sonra okumak için kayıt altına alan Instapaper, geçtiğimiz günlerde iOS için ücretsiz yapılmıştı. Uygulama şimdi de Android kullanıcılarına ücretsiz sunuluyor.

Sürekli güncellenen ve kullanıcılara yenilikçi bir okuma deneyimi sunan Instapaper sayesinde beğendiğiniz ya da ziyaret ettiğiniz internet sayfalarını daha sonra okumak üzere kayıt edebileceğiniz gibi bu içerikleri Facebook, Twitter, Tumblr ve Evernote gibi pek çok sosyal ağ üzerinden paylaşabilirsiniz. Ayrıca uygulama metin boyutlarını ve harf aralarını değiştirmenize de imkan tanıyor.

Instapaper

İlk yayınlandığı günden bu yana 6.5 TL fiyat etiketiyle indirilebilen Instapaper, artık Android cihazlara ücretsiz olarak indirilebilecek. Uygulamanın ücretli olan yanı ise premium özellikler. Bu özelliklere sahip olmak isteyen kullanıcılar aylık 6.5 TL ya da yıllık 65 TL ödeyerek satın alabilecekler.

Hem Android hem de iOS tarafında ücretsiz olan Instapaper uygulamasını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilirsiniz.





PAYLAŞ