Instagram onaylanmış profil nasıl yapılır - Haberler - indir.com

Instagram onaylanmış profil nasıl yapılır

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-10-27 09:25:59
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Donanım

Twitter ve Facebook'tan sonra Instagram kullanıcıları için de hesap onaylatma işlemi getirildi. Instagram'da hesabını onaylatmak isteyenler için bazı detaylar kullanıcılarla paylaşıldı.

Son zamanlarda popülerlik kazanan sosyal hesapların arasına Instagram'da adını yazdırdı. Yenilenen ve eklenen bazı özellikleriyle de kullanıcılarını kendisinden memnun etmeye devam ediyor. Şimdi de kullanıcılarına, Facebook ve Twitter'ın daha önce işleme soktuğu hesap onaylama işlemini sundu. İlk başlarda bu sistem sadece çok takipçisi olan ve gönderilerin erişiminin çok yüksek olduğu ünlülerin hesapları için kullanılacak. Bu sistem sayesinde var olan hesabın gerçekten o ünlüye veya tanınmış kişiye ait olduğu kanıtlanıyor. Bu onaylamayı yapan hesapların adının yanında mavi bit tik yer alıyor.

Facebook ve Twitter'dan sonra en çok kullanılan sosyal hesaplardan birisi olan Instagram'da kullanıcılarına hesaplarını doğrulatma imkanını sunuyor. Fakat bir süre bu sistemden sadece ünlü kişiler ve çok sayıda takipçisi olan hesaplar faydalanabilecek. sistem Twitter ve Facebook'ta olduğundan farklı olmayacak. Instagram hesabını onaylatabilen kişiler, hesabın gerçekten kendisine ait olduğunu ve güvenilir bir hesap olduğunu takipçilerine göstermiş oluyor ve fake yani sahte hesaplardan sıyrılabiliyor. Instagram'da mavi tik almak için ne yapılması gerektiği konusuna gelinirse, hesap onaylatmak için Instagram'da yapılabilecek bir yöntem bulunmuyor. Ünlü olmayan kişilerin Instagram hesaplarını korumak adına Facebook'la bağlantılı olarak  hesaplarını kullanmaları öneriliyor. Eğer ünlü biriyseniz de, bunun için yapmanız gereken şey, mail yoluyla Instagram yetkililerine ulaşmanız. Bu da kesin bir sonuca ulaşmanızda yardımcı olmayabilir. İlerleyen zamanlarda bu durumda değişiklik yapılıp yapılmayacağı konusunda henüz bir bilgi yok.

 





PAYLAŞ