Instagram Metinler İçin Çeviri Özelliğini Başlatıyor - Haberler - indir.com

Instagram Metinler İçin Çeviri Özelliğini Başlatıyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-06-28 16:41:29
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Donanım

Sosyal paylaşım kategorisinde olağanüstü bir yükseliş gösteren Instagram, son yıllardaki çıkışını yeni programlarla desteklemeye devam ediyor. 500 milyon kullanıcıya ulaştığı haberini açıklayan sosyal paylaşım sitesi, potansiyelini de giderek yükseltmeye devam ediyor. Paylaşımlar konusunda kullanıcılarına ayrıcalık ve avantaj sağlamaya çalışan ve sistemine güvenen kaliteli sosyal paylaşım sitesi, metin çeviri özelliğini kullanıcılarına müthiş bir fırsat olarak sunmakta.

Instagram'da gördüğünüz yabancı bir dilde yayınlanmış metinleri anında kendi dilinize çevirmeniz mümkün. Daha önceden Google ve Twitter benzer bir çeviri hizmetini daha önceden kullanıcılarına sunmuştu. Aslında her geçen gün kullanıcı sayısını artıran bu muazzam site, bu tür yeni yazılım ve programlar ile birlikte gelişimini daha ileri taşıyacak ve sürdürecek gibi görünüyor. Sistemini sürekli geliştirmeye çalışan ve üye sayısını artırmak için pozitif yöndeki çalışmalarını herkese kabul ettiren sosyal paylaşım sitesi, tıkla çevir özelliği ile de gerçekten önemli derecede ses getirecek gibi görünüyor. Yakın zaman içerisinde küçük çaplı değişiklikler her ne kadar pozitif sonuç verse de metin çevirme özelliğinin, aslında bu konuda daha büyük bir adım ve hamle olduğunu söyleyebiliriz. Bir yıldan çok daha kısa süre içerisinde 100 milyonu aşkın üye sayısını artırmak, gerçekten müthiş bir başarı olarak görülüyor. Yeni ve kaliteli nitelikli programları ile beraber sosyal paylaşım sitesi Instagram, yakın zaman içerisinde milyar üye hedefi koyup bunu da en kısa sürede başarabilir.

Geçtiğimiz dönemleri dikkate alacak olursak, adeta bir kartopu büyümesini andıran Instagram üye sayısı, bu yeni ve nitelikli programlarla birlikte elbette ki gelişimini daha coşkulu bir şekilde gösterebilir. Aslında bu yeni ve kaliteli uygulamalarının ilerleyen dönemlerde, yorumları ve profildeki başlıkları dâhil çevirmesi beklenen bir durum olarak görülebilir. Almanca, Rusça, Fransızca ve İspanyolca başta olmak üzere, Afrika dili, yine bu hizmet kapsamında bulunması beklenen başlıca diller olarak dikkat çekiyor. Özellikle uluslararası arenada iletişim konusunda insanların çeviri hizmetinden yararlanması, üye sayısını olduğu kadar kullanım potansiyeline de olumlu yansıyacak gibi görünüyor. İnternet kullanımının en çok yaygınlaşmasına katkı sağlayan sistemlerden biri olan sosyal paylaşım sistemi, yeni güncel ve kaliteli programlarla desteklendiği sürece üye sayısını artırmaya devam edecek. bunun da dünya genelinde internet kullanıcı sayısını daha pozitif yönde artıracağını söyleyebiliriz.

 





PAYLAŞ