Instagram Hikayelerde Artık Ekran Görüntüsü Aldığınızda Bildirim Gidecek - Haberler - indir.com

Instagram Hikayelerde Artık Ekran Görüntüsü Aldığınızda Bildirim Gidecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-01-19 17:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Instagram'ın Snapchat uygulamasından kendisine getirdiği Hikayeler özelliği üzerindeki yenilikleri devam ediyor. Şimdi ise artık hikayeler kaybolmadan ekran görüntüsü alan kullanıcılar rahat bir şekilde bu işlemi yapamayacaklar. Öyle ki ekran görüntüsü alındığında artık hikaye sahibi bildirim ile bilgilendirilecek. Instagram hikayeler bölümünden bir paylaşım yaptığınızda 24 saat içerisinde silinmektedir. Bu hikayeleri kaydetme gibi bir özellik olmadığından ötürü kullanıcılar bir başkasının hikayesini ekran görüntüsü alarak kaydetmektedir.

Instagram'a çok yakın bir zamanda gelecek olan güncelleme ile artık hikayelerde bir paylaşımın ekran görüntüsünü alırsanız, karşı tarafa bir bildirim gitmesi sağlanacak. Bu noktada stalk yapanlar ve arkadaşlarınızın paylaşımlarını ekran görüntüsünü alanlar için pekte hoş olmayacak bir yenilik diyebiliriz.

Bu noktada Instagram, güncelleme sonrasında alacağınız ilk ekran görüntüsünde karşınıza bir bildirim ile bundan sonraki ekran görüntülerinde karşı tarafa bir bildirim gideceğini sizlere belirtecek. İlk seferde yaptığınız ekran görüntüsü işlemi karşı tarafa bildirilmeyecek ve sonralarında ise haber verilmeye başlanacak.

 





PAYLAŞ