İngilizce öğrenmenizi sağlayacak en iyi 5 uygulama - Haberler - indir.com

İngilizce öğrenmenizi sağlayacak en iyi 5 uygulama

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-02-22 19:00:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Donanım

Günümüzde ikinci bir lisan öğrenmek bir mecburiyet haline geldi. Bunun için pahalı kurslara ya da onlarca kitaba para harcayabiliyoruz. Ancak İngilizce öğrenebilmek için farklı yollar da mevcut. Uygulama yoluyla yeni nesil öğrenim yöntemleriyle birlikte çok daha kolay bir şekilde dil öğrenebilmeniz mümkün. Yüzlerce farklı kurs ve kitapla büyük bir ekonomiye dönüşmüş yabancı dil gerekliliğini pek çok uygulama ve servis ile halledebilirsiniz. Aşağıda size bu uygulamalardan beş tanesini inceleyeceğiz.

Duolingo (Android & iOS)

Öncelikle bir dil seçimi yapıyorsunuz. Dili seçtikten sonra bir hedef belirliyorsunuz bu sizi günlük çalışma limitiniz oluyor. Limiti her doldurduğunuzda başarı ve ödül kazanıyorsunuz. Uygulamanın başlangıcında, basitçe öğreneceğiniz şeyler hakkında bilgi alıyorsunuz, sonra alıştırmalara başlıyorsunuz. Alıştırmaları maksimum 3 hata ile tamamlamanız gerekiyor. Konuşma, yazma, okuduğunu anlama üzerine alıştırmalar yapıyorsunuz. Dilerseniz önceden gördüğünüz konulara tekrar dönebiliyor ve tekrar yapabiliyorsunuz. Bu uygulama sayesinde birçok farklı dil öğrenebilmeniz mümkün.

Quizlet (Android & iOS)

Yalnızca dil öğrenme uygulaması olmayan Quizlet aynı zamanda istediğiniz herhangi bir konuyu öğrenmenize fırsat tanıyor. Ayrıca uygulama ile internet sitesi üzerinden çalışmalar da yapabiliyorsunuz.

LearnEnglishGrammar

Tasarımı British Council tarafından yapılan uygulama ile dil bilgisi kuralları üzerinden dil öğrenmenizi sağlıyor. Eğer öğrenmek istediğiniz dili kurallarına göre öğrenmek istiyorsanız bu uygulama size göre olabilir. Ancak uygulamayı tam anlamıyla kullanabilmeniz için uygulama ücret talep ediyor.

HelloTalkLearnLanguagesFree

Bu uygulama sayesinde ülke dışına gidip konuşarak dil öğrenmenize gerek yok. Diğer ülkelerdeki insanlarla oturduğunuz yerden kolayca iletişim kullanarak konuşma dilinizi geliştirmenize imkan tanıyor.HelloTalk ile dünyanın her yerinden dil öğrenmek isteyen insanlarla buluşabiliyorsunuz. Uygulama ile hem yazılı hemde sesli iletişim kurmak mümkün.

Memrise (Android & iOS)

Son olarak Memrise, Google Play Store tarafından 2017 yılının en iyi uygulamaları arasına seçildi. Günlük konuşma dili üzerinden öğrenim sağlayan uygulama ile 7 aşamayı geçmeye çalışıyorsunuz. Aşamaları geçtikten sonra B1/B2 arasında bir seviyeye sahip olabiliyorsunuz.





PAYLAŞ