Huawei Watch 2 MWC 2017'de Tanıtılacak - Haberler - indir.com

Huawei Watch 2 MWC 2017'de Tanıtılacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-02-22 13:30:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Google'ın en yeni akıllı saatler için geliştirdiği işletim sistemi olan Android Wear 2.0 geçtiğimiz haftalarda yayınlanmıştı. Yayınlanması ile beraber MWC 2017'de önümüze çıkacak olan LG'nin yeni akıllı saatleri LG Watch Style ve LG Watch Sport modellerinde kullanılacağı belli olmuştu. Barselona'da gerçekleşecek olan Mobil Dünya Kongresi 2017 etkinliği ile beraber yeni cihazlarda gözükmeye başladı. Akıllı saat pazarına ilk defa giriş yapacak olan Huawei'nin ise Watch 2 isimli yeni akıllı saat modelleri beklenen modeller arasında yer almakta.

Huawei'nin yeni akıllı saat modeli Watch 2'nin MWC 2017'de kullanıcılara sunulmasının duyurusu şirket yetkilileri tarafından yapıldı. Huawei CEO'su olan Richard Yu, Weibo üzerinden yaptığı açıklama ile Android Wear 2.0 işletim sistemine sahip yeni akıllı saat modelinin 2017'de yapılacak olan Dünya Mobil Kongrede tanıtılacağı belirtiliyor. CEO tarafından yapılan bu açıklama #HuaweiWatch2 etiketi ile yapıldı ve buda yeni saat modelinin adının belli olduğunun gözler önüne seriyor. Diğer yandan bu açıklamaya bir görsel eşlik ediyor ve bu resim içeriğinde saate bakan spor kıyafetli bir kişi gözüküyor.

Bu görsele göre ise Huawei'nin Watch 2 modelinde spor ve fitness gibi aktiviteler üzerinden duracağı düşüncelerini akıllara getiriyor. İlk Huawei Watch modelinde şık bir tasarıma yer verilirken, bu saatte spor içerikli bir yapı söz konusu gibi gözüküyor. Diğer yandan Watch 2 modelinin hem spor hemde daha şık kıyafetler ile tercih edilebilecek bir model ile toplamda iki farklı versiyonun olması beklentiler arasında.

Huawei Watch 2 modeli ile beklenen bir diğer özellik ise cihazda SIM kart girişinin olması ve bununla beraber hücresel bağlantı desteğinin bulunması beklentiler arasında. Eğer bu özellik gerçekleşir ise Huawei Watch 2 modeli herhangi bir akıllı telefona gerek kalmadan kullanılabilmesi anlamına geliyor. Tüm detaylar için MWC 2017 etkinliğini beklemekten başka yapabileceğimiz bir şey bulunmuyor.





PAYLAŞ