Huawei P9 ve P9 Plus'a Yüksek Talep - Haberler - indir.com

Huawei P9 ve P9 Plus'a Yüksek Talep

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-07-24 13:10:27
Editör : Caner Küçükbinar
Kategori : Teknoloji

Teknolojik pazarına girdiği günden beri olağanüstü bir yükseliş gösteren Huawei markası, Samsung ve Apple ile birlikte ilk üç üretici içerisine girmeyi başardı. Huawei P9 ve P9 plus, satışa çıktığı ilk 6 hafta içerisinde olağanüstü rakamlar yakaladı. İngiltere, Finlandiya, Fransa ve Çin'e gerçekleştirmiş olduğu 2.6 milyon adet sevkiyat, bize bu rakamlar hakkında ipucu veriyor. Huawei P8 satışlarına göre % 130 bir artış gösteren rakamlar, Huawei P9 için gerçekten oldukça iç açıcı sonuçlar ortaya koymakta.

Küresel piyasadaki payını % 8.5 artıran Huawei markası, büyümesini ve yükselişini olanca hızıyla sürdürmeye devam ediyor. 2016 yılının ilk üç ayında 28.3 milyon ürün sevkiyatı ile inanılmaz bir rakamı yakalayan büyük marka, geçtiğimiz yıla göre yüzde 64 oranında daha yüksek bir rakamı yakalamış görünüyor. Bu büyümenin teknoloji bazlı gelişimde desteklenmesi, kullanıcılar adına da müthiş fırsatlar ortaya koyacak. Teknolojisini geliştiren yeni ve nitelikli cihazlarla piyasayı elinde tutmayı başaran ünlü markanın, aslında Avrupa'nın pek çok ülkesinde de tutulduğunu ve beğenildiğini söylemek gerek. Almanya'da daha çok büyük ilim görüp beğenilen Huawei P9, teknoloji yayınları ile tanınan Hardware Luxx ve Allraund- PC tarafından da hem tavsiye edildi hem de teknoloji konusundaki ödüllere layık görülerek kalitesini bir kez daha ispat etmiş oldu. Teknoloji inovasyon çalışmasından ve kaliteli sunumlardan vazgeçmeyecek olan Huawei markası, firmanın CEO'su Richard Yu tarafından haklı olarak övülen bu kaliteli cihaz, dünya çapında karşılaştığı yoğun ilginin hakkını verecek bir potansiyele sahip.

Avrupa'nın pek çok ülkesinde, Fransa, Polonya, Finlandiya ve İngiltere bunun içinde olmak üzere, satış rakamları gerçekten en üst boyuta ulaşmış görünüyor. Bazı ülkelerde 23 kat yüksek bir rakam ortaya çıktığı gibi, Fransa'da Huawei P9 satışları tam 10 kat daha fazla bir rakam ortaya koydu. Oldukça kaliteli ve özellikleriyle dikkat çekici Huawei P9, bu gidişle 2016 yılının en çok satılan akıllı cihaz olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Bu son dönemdeki teknolojisi ile milyonlarca cihaz satma başarısı gösteren Huawei, önümüzdeki dönemde gelişim esaslı çalışmalarını sürdürecek bir potansiyele sahip görünüyor. Çin'den çıkıp tüm dünyayı kasıp kavuran bir teknoloji, her yaş grubundan insanın ideal cihaz ihtiyacını karşılıyor. Aslında bu gelişimle birlikte, yeni çalışmaları için firmaya başarılar dilemek bize düşen görev.





PAYLAŞ