Her Cihazda Olması İstenen 5 Güzel OnePlus 5 Özelliği - Haberler - indir.com

Her Cihazda Olması İstenen 5 Güzel OnePlus 5 Özelliği

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 52 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-07-24 13:00:17
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Bazı zamanlar aldığımız akıllı telefon modellerinde her zaman istediğimiz özelliklerin hepsini bir arada bulmak mümkün olmayabiliyor. Özellikle fiziksel bir özelliğin sonradan eklenmesi mümkün olmayacağından ötürü daha çok yazılımsal değişiklikler ve destekler ile birçok özellik cihazlara kolay bir şekilde entegre edilebilmektedir. Çinli üretici OnePlus'ın OnePlus 5 modeli ise kullanıcıların aradığı ve sıklıkla tercih ettiği birçok özelliği hanesinde barındırıyor. Bizde sizlere bu içeriğimizde Android telefonlarda bulunmayan ancak OnePlus 5'te yer alan 5 güzel özellikten bahsedeceğiz.

Uyarıcı Kaydırıcı

Normal şartlarda telefonumuzu sessiz moda almak için cihazı uyandırıp sessize alınması sağlanıyor. Ancak OnePlus 5'te bu durum çok daha farklı ve cihazda yer alan uyarıcı kaydırıcı tuş ile önceden tanımlanmış olan 3 ses profili ve modu arasında geçiş yapabiliyorsunuz. Cihazınız ile sinema gibi ortamlarda iseniz ekranı açmadan bu tuş ile kolay bir şekildek sessiz moda geçmeniz mümkün olacaktır.

Dash Şarj

OnePlus 5 sahibi olursanız piyasada yer alan en hızlı şarj makinasına da sahip olursunuz diyebiliriz. Bu noktada hızlı şarj desteği veren bu model tam dolu bir şarjı 1 saat 20 dakika gibi çok kısa bir sürede doldurabiliyor.

Okuma Modu

Akıllı telefonların yaygınlaşması ile beraber kitap okuma alışkanlıkları da dijital ortama geçmiş durumda. Bu noktada e-kitap okuyucularının bir hayli hoşuna gidecek olan özellikte ekranın siyah beyaz tutarda olması. Bu noktada zorlanmadan kolay bir okuma gerçekleşebiliyor. OnePlus 5'te ise şirket e-kitap okuyucuları için bir okuma modu modele entegre etmiş durumda. Basit ama oldukça etkili olan bu özellik birçok akıllı telefonda bulunmuyor.

Uygulama Kilidi

Cihaz açılış bölümlerine bir telefon şifresi katılsa dahi sonrasındaki içeri gezintide uygulamalar tamamen erişilebilir durumda. Ancak OnePlus 5 ile isterseniz özel dosya ve uygulamalarınızı şifre yada parmak izi tarayıcısı gibi bilgilerle koruyabilirsiniz.





PAYLAŞ