Hafif Laptoplardan en güzelleri! - Haberler - indir.com

Hafif Laptoplardan en güzelleri!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-04-18 13:20:00
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Donanım

Her üretici, dizüstü bilgisayarların ne kadar hafif veya ince olduğu konusunda iddialarda bulunur - her şeyden önce pek çok firma bu nedenle rekabet içerisindeler. Bu nedenle tasarımcılar ve mühendisler yükü hafifletmek ve dizüstü bilgisayarlarını daha taşınabilir hale getirmek için ellerinden gelen her şeyi yapıyorlar. İster soğutucu sistemde olsun, isterse yapının sağlamlığı olsun, kendilerinden taviz vererek çok fazla zamanda bu inceliği yakalıyorlar. En ince dizüstü bilgisayarlar listesi ile başbaşasınız;

Samsung Laptop 9

Yelpaze kalemindeki gibi büyük bir odak noktası olmayan Notebook 9 Pen, Samsung Notebook 9 son derece hafif ve taşınabilir bir dizüstü bilgisayar. Sadece 1,8 pound ağırlığında, güçlü Core i7-7500U işlemci, 16GB RAM ve 256 GB katı hal depolama kapasitesi, performans bölümlerinde de herhangi bir eksiklik olmaması anlamına geliyor.

Apple MacBook

12 inç MacBook, standart MacBook'u yeni bir ekran ve daha fazla depolama alanıyla güncellenilmiş versiyonu, ayrıca ağırlık düşük seviyede kalmayı başarıyor ve bu MacBook'u 2.03 fiyatlardaki ikinci sıraya taşıyor ( MacBook Air aslında daha ağır.)

LG Gram

LG gram 15Z980, 15 inç form faktörüne rağmen sadece 2,34 pound ağırlığında. 13,3 inçlik versiyon, yağın daha da ince olmasını sağlayarak ince bir laptop haline gelmeyi başarmış.

Asus ZenBook 3 Deluxe

Asus ZenBook 3 Deluxe, dünyadaki en hafif 14 inçlik dizüstü bilgisayarlardan sadece 2,4 gramdan oluşuyor ve yine de şık kasa içinde etkileyici bir donanım yelpazesi ile geliyor. 14 inçlik 1080P ekranı ile birlikte, sekizinci nesil Core i7 CPU, 16GB'a kadar RAM ve 512GB katı-hal depolama kapasitesine sahip.





PAYLAŞ