GTA V'teki Trafik Karmaşası Görüntülendi! (Video) - Haberler - indir.com

GTA V'teki Trafik Karmaşası Görüntülendi! (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Geçtiğimiz günlerde çıkış yapan ve sunduğu FPS moduyla birlikte beğeni toplayan Grand Theft Auto V'in yeni bir videosu ortaya çıktı. Videoda oyundaki trafik karmaşası gözler önüne seriliyor.

Önceki nesile göre pek çok farklılığın görüldüğü GTA V, FPS modunu sunmasıyla birlikte bazı tartışmaları da beraberinde getirmişti. GTA serisinin değişmeyen bir parçası olan ''hayat kadınlarıyla araç içerisinde seks'' konusunda başlayan bu tartışmalar halen devam ediyor. GTA V Seks sahnesi videosunu buradan izleyebilirsiniz.

GTA V Trafik Karmaşası Videosu

Ayrıca oyundaki farklılıklardan birisi de trafiğin gerçek hayatta olduğu gibi yoğun ve sıkışık olması. Naswas adlı bir Youtube kullanıcısı bu trafik karmaşasını şans eseri görüntüledi ve oyuncuların izlemesine sundu.

Karnı acıktığı için konsolun başından kalkarak yemek almaya giden Naswas, döndüğünde ise oyundaki karmaşa ile karşılaşıyor. Oyun kendi seyrinde ilerlerken, olayların gidişatı birden değişiyor ve trafikteki araçlar birbirine giriyor. Kullanıcı geri geldiğinde ise videonun sonunda göreceğiniz manzara ile karşılaşıyor.

Naswas'ın GTA V içerisinde yaşanan trafik sıkışıklığı ve kaos'u kayda alarak yayınladığı GTA V Trafik Sıkışıklığı videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.




Grand Theft Auto V Trafik Karmaşası Videosu


PAYLAŞ