GTA V'in Çıkış Tarihi ve Özel İçerik Detayları Duyuruldu (Video) - Haberler - indir.com

GTA V'in Çıkış Tarihi ve Özel İçerik Detayları Duyuruldu (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 5 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Rockstar Games, PC, PlayStation 4 ve Xbox One için Grand Theft Auto V'in çıkış tarihini duyurdu. Yapılan açıklamaya göre GTA V, Xbox One için 18 Kasım 2014 ve PC içinse 27 Ocak 2015 tarihlerinde çıkış yapacak.

Önemli görsel ve teknik geliştirmelerin yer aldığı GTA V'te Los Santos ve Blaine County daha etkileyici bir hale getirilmiş. Arttırılmış çizim mesafeleri ve daha yüksek çözünürlüğe ek olarak oyuncular bir çok yenilik ve geliştirme ile karşılaşacaklar.

Grand Theft Auto V ile gelecek olan yenilikler arasında yeni silahlar, araçlar, aktiviteler, daha fazla vahşi yaşam, daha yoğun trafik, yeni yeşillik ve çevre sistemi, geliştirilmiş hava ve zarar efektlerinin yanı sıra 17 radyo istasyonundan 100'den fazla yeni şarkı ve yeni DJ miksleri yer alıyor.

Ayrıca oyunu ön sipariş veren oyuncular Grand Theft Auto V ve Grand Theft Auto Online'da harcamak için 1 milyon dolarlık oyun içi paranın da sahibi olacaklar. Son olarak Grand Theft Auto V için yayınlanan yeni fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.




Grand Theft Auto V Videosu


PAYLAŞ