GTA 5 İçin Son Satış Rakamları Ne Durumda - Haberler - indir.com

GTA 5 İçin Son Satış Rakamları Ne Durumda

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-22 16:35:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Rockstar Games'ın çok uzun zamandır popüler olan ve olmaya devam eden GTA 5 serisi için yeni istatistikler yayınlandı. Oyun yapımcısı Take-Two tarafından oyunun son satış rakamlarına dair detaylar paylaşıldı. Oyun için güncel satış rakamları yayınlandı ve bu oyunun 5 yıllık olduğu ifade edildi. Hala birçok oyun listesinde zirvede olmayı başaran GTA 5'in satış rakamının 95 milyonu geçtiği ifade edildi. Take-Two tarafından paylaşılan verilere göre oyun bu zamana kadar tam 95 milyon kopya satış gerçekleştirdi.

CEO, Strauss Zelnick tarafından oyunun sürekli bir şekilde ücretsiz güncellemeler almasının bu satış rakamlarını desteklediği ifadesi edildi. Ayrıca devam edilen istatistiklerde GTA 5 Online için giriş yapan oyuncu rakamı ve Los Santos için harcanan para noktasında da rekorların kırıldığı ifade ediliyor. Ayrıca Zelnick tarafından GTA 5'in Online tarafı için daha fazla içeriğin çıkarılması gerektiğinin altı çiziliyor. 450 milyon dolar seviyelerinde bir kar oranı yakalayan GTA 5 için satış rakamlarının uzun bir süre daha bu seviyelerde kalması bekleniliyor.

Diğer yandan Rockstar Games tarafından ise GTA 6'nın geliştirilme sürecinde olduğu da düşünülüyor. Bakalım GTA 5'in yakalamış olduğu bu büyük başarıyı GTA 6 serisi içinde görebilecekmiyiz.





PAYLAŞ