Google Translate, Artık Daha Doğru Sonuçlar Ortaya Koyuyor! - Haberler - indir.com

Google Translate, Artık Daha Doğru Sonuçlar Ortaya Koyuyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-06-30 17:30:58
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Uygulama

Sunduğu internet hizmetleriyle hayatımızda önemli bir yer edinen Google'ın bir çok farklı dilde çeviri hizmeti sunan servisi Google Translate yenilendi. Kullanıcıların desteği ile eskisine oranla çok daha sağlıklı sonuçlar ortaya koyuyor.

Son zamanlarda yaptığı yanlış çeviriler ile kullanıcılar arasında alay konusu haline gelen çeviri hizmeti, resmi blog sayfasından duyurulan habere göre bugünden itibaren hizmet kalitesini yükselterek kullanıcılara çok daha doğru sonuçlar vermeyi hedefliyor. 

Bu gelişme, destek sağlayan yüzbinlerce kullanıcısı tarafından oluşturuldu. Bu anlamda kullanıcılar, sonuçların düzeltilmesi ve daha doğru çevirilerin yapılması konusunda Google'a destek vererek çevirilere katkıda bulundu.

Siz de Google Translate'e yardımcı olmak isterseniz Translate Community adresinden gönüllü olarak çevirilere katkı sağlayabilir yapılan çevirileri kontrol edebilirsiniz.

iOS, Android ve Windows Phone işletim sistemli akıllı cihazlara getirdiği Translate uygulamasıyla, daha geniş kitlelere ulaşan Google Translate şuan 90 farklı dili bünyesinde barındırıyor.





PAYLAŞ