Google Now Launcher'ı Artık Herkes Kullanabilecek (Video) - Haberler - indir.com

Google Now Launcher'ı Artık Herkes Kullanabilecek (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Google servisleriyle Google Now'a tek bir hareketle erişim imkanı sağlayan Google Now Launcher, bugüne kadar sadece Nexus ve Google Play Edition cihazlarda kullanılabiliyordu. Uygulama artık Android 4.1 JellyBean ve üzeri sistemli cihazlarda da kullanılabilecek.

Android 4.4 KitKat işletim sistemiyle beraber tanıtılan Google Now Launcher, sade ve hızlı yapısının yanında mobil asistan Google Now ile de dikkat çekmekte. Teknoloji çevreleri tarafından Android için geliştirilmiş en iyi asistan başlatıcısı olarak görülen uygulama, bugünden itibaren herkesin kullanımına açıldı.

Google Now Launcher

Google Now Launcher sayesinde cihazınızın ana ekranı üzerindeyken 'OK Google' sesli komutuyla Google aramaları yapabilir, cihazınıza ne yapmak istediğinizi söyleyerek örneğin; sesli mesaj gönderebilir, yol tarifi alabilir ya da cihazınızda yüklü olan herhangi bir şarkıyı açabilirsiniz.

Gmail, Youtube ve Google Haritalar gibi popüler Google ürünlerine de kolay bir şekilde erişmenize imkan tanıyan uygulama, ayrıca sezgisel duvar kağıdı seçici özelliğiyle cihazınızda ya da bulut depolama servisinde bulunan herhangi bir resmi duvar kağıdı olarak belirlemenizi de sağlıyor.

Google Now Launcher

Tamamen ücretsiz olarak kullanabileceğiniz Google Now Launcher'ı aşağıdaki bağlantı aracılığıyla Android 4.1 JellyBean ve üzeri işletim sistemine sahip akıllı telefon ya da tabletinize indirebileceğiniz gibi uygulamanın işlevsel özelliklerine yer verilen Google Now Launcher Tanıtım Videosunu da izleyebilirsiniz.




Google Now Launcher Tanıtım Videosu


PAYLAŞ