Google, Londra'da Youtube İçin İlk Fiziksel Mağazasını Açmaya Hazırlanıyor - Haberler - indir.com

Google, Londra'da Youtube İçin İlk Fiziksel Mağazasını Açmaya Hazırlanıyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 16 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-08-26 14:00:47
Editör : Caner Küçükbinar
Kategori : Akıllı Telefonlar

Teknoloji devi olan Google kullanıcılarına daha iyi hizmet verebilmek için günceli takip ederek, kullanıcının en çok ihtiyaç duyduğu alanda çalışmalarını yapmaya devam etmektedir. Google bu zamana kadar sunduğu hizmetlerde en çok güvenli ve hızlı hizmet politikasını benimseyerek yeni çalışmalara imza atmayı başardı. Özellikle akıllı telefonların hayatımızın her alanına girmesinin ardından ihtiyaç duyulan hizmetin ve bilgilerin Google üzerinden araştırılması da Google'a olan önemi artırdı. Sürekli yeni çalışmayla kullanıcı karşısına çıkan firma yine bir yenilik yaparak Youtube için ilk fiziksel mağazayı Londra'da açma kararı aldı. Sizde açılacak olan mağaza ile ilgili detaylı bilgi sahibi olmak istiyorsanız, yazımızı okumanız yeterli olacaktır.

Google ve Youtube Çalışması

İnternet ve teknoloji dünyasının iki dev ismi olan Google ve Youtube yollarını 2006 yılında birleştirdi. Google 2006 yılında Youtube'u satın alarak kullanıcı kitlesinin daha fazla olmasını sağladı. Google Youtube'u satın aldıktan sonra dev marka üzerine yatırım çalışmalarına devam etti. En son hamle olarak da Youtube'da videolarıyla içerik üretebilen kitlenin ürünlerini satabilmesi için fiziksel mağaza açmak istemesidir.

Creotar Store Mağazası

Teknoloji devi Google 'un Youtube'u satın almasının ardından kullanıcıların ürünlerini satabilmesi için oluşturacağı fiziksel mağazanın adı Creotar Store mağazası olarak geçmektedir. Bu mağazada dünyaca ünlü Youtuber'lerin videolarına rast gelebilecek olan kullanıcılar istedikleri an Youtuber'lerin ürünlerini satın alabileceklerdir. Günümüz teknolojisinde en az TV ünlüleri kadar popüler olan Youtuber'ler de bu mağazada kendi tasarımı olan kitap, bardak, t-şört gibi ürünleri satabileceklerdir. Mağaza hem youtube kullanıcısına hem de Youtuber'lere ek gelir olacakken, aynı zamanda mağazada yeni ürün lansmanları ve imza günleri de yapılabilecektir. Mağazanın Google'un Londra'da King's Cros üzerinde bulunan ofis alanı ve Youtube Space'in parçası olması bekleniyor. Her iki yerde yeni kurulduğu için önemlidir. Youtuber'ler için yapılan Youtube Space stüdyoları Youtube kanallarına içerik üreten kullanıcıların yeteneklerini geliştirmede de yardımcı olmaktadır. Burada içerik üretebilen kullanıcılar video çekebilecekleri gibi destek de görebilecekleri platformda bir kullanıcının kabul görmesi için 10 binden fazla aboneye sahip olması gerekir.





PAYLAŞ