Google Chrome 38 Yayınlandı! - Haberler - indir.com

Google Chrome 38 Yayınlandı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

İnternet kullanıcıları için en iyi web deneyimini sunduğu herkes tarafından kabul edilen ve rakipleri arasında en fazla kullanıcı sayısına sahip olan internet tarayıcısı Google Chrome güncellendi.

Google'ın sürekli olarak yaptığı güncellemelerle en iyi internet deneyimini kullanıcılarına sunmayı gelenek halinde getiren Google, Google Chrome 38 sürümünü bugün itibariyle indirmeye sundu. Bu sürümle birlikte firma kullanıcıların her zaman olduğu gibi sorunsuz ve daha hızlı bir internet gezintisi yaşamalarını amaçlıyor.

Güncelleme beraberinde pek çok güvenlik ve performans iyileştirmeleri getiriyor. Yapılan değişikliklerin kullanıcılardan gelen şikayetler ve geri bildirimlere göre yapıldığını belirten Google, ayrıca güncellemeyle birlikte yeni uygulamaların ve uzantı API'lerinin tarayıcıya adapte edildiğini açıkladı. Bu sayede geliştiricilerin daha kullanışlı ve kolay uzantılar üretebileceklerini belirtiliyor.

Windows ve Mac işletim sistemine sahip bilgisayarlar için güncellenen Chrome'un yeni sürümü Google Chrome 38'i aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilirsiniz.





PAYLAŞ