God of War'ın Ön Yükleme ve Açılma Saati Belli Oldu - Haberler - indir.com

God of War'ın Ön Yükleme ve Açılma Saati Belli Oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-04-18 15:50:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Geçtiğimiz günlerde PlayStation 4 platformunun iddialı oyunlarından olan God of War için çıkış tarihi belli olmuştu. Şimdi ise oyun için ön yükleme ve açılma tarihi gibi detaylar belli oldu. Oyuncular tarafından merakla beklenen God of War oyunu için iki günlük bir süreç kaldı. İnceleme puanları ile bir hayli beklentileri yükselten oyunun ön yükleme tarihi ve açılış saati gibi detayları belli olmuştu. Oyun bugün 18.04.2018 tarihi ile beraber ön yüklemeye açılmış olacak. 44.46 GB'lık bir alana ihtiyaç duyan God of War ülkemiz saati ile 20 Nisan sabah 05:00 ile oynanabilir duruma gelecek.

PlayStation Store üzerinden bu oyunu satın aldıysanız, bugün itibariyle ön yüklemeyi başlatabileceksiniz. Yeni hikayesi üst seviye grafikleri ve atmosferi ile dikkat çeken God of War oyunu Kratos'un yeni macera ve aksiyon dolu içeriğini oyunculara sunacak. Uzun zamandır beklenen konsol oyunlarından birisi olan God of War için yayınlanan fragman videoları bir hayli beklentileri yükseltmiş durumda. İki gün sonra oyunu tam anlamıyla oynamaya başlayabilecek ve bu maceraya atılabileceksiniz.

Oyunlar arasında sevilen karakterlerden olan Kratos'un değişimi dikkat çekecek olurken 20 Nisan tarihinde PlayStation 4'e özel olan God of War'ın çıkışını gerçekleştireceğini hatırlatalım.





PAYLAŞ