God of War 4 İçin Demo Gelmeyeceği Açıklandı - Haberler - indir.com

God of War 4 İçin Demo Gelmeyeceği Açıklandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 43 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-10-22 10:03:25
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Oyun

Santa Monica Studios tarafından geliştirilen yeni oyun God of War hakkında yeni bir bilgi oyuncularla paylaşıldı. Oyunun yönetmeninin paylaştığı bilgiye göre, God of War 4 için demo yayınlanmayacak.

Santa Monica Studios.'un geliştirdiği God of War hakkında çok fazla detay paylaşılmamasına karşın,  oyuncular bugüne kadar bilgileri oyunun yönetmeni Cory Barlog'tan alıyorlardı. Cory Barlog, oyun hakkındaki detayları, Twitter hesabı üzerinden paylaşarak, sorulan soruları yanıtlıyordu. Geçtiğimiz günlerde, yine Twitter üzerinden gelen soruları cevaplayan Barlog, oyun hakkında bazı konularda bilgi sahibi olunmasını da sağladı. Yönetmen Cory Barlog, yaptığı açıklamasında merak edilen konulardan birisi olan God of War demosunun çıkıp çıkmayacağına da açıklık getirdi.

Merakla beklenen oyunlardan birisi olan God of War hakkında bazı yeni bilgiler edinildi. Genel olarak bakıldığında oyunla alakalı olarak, oyuncularla çok fazla bilgi paylaşılmıyordu. Bilgiler çoğunlukla, oyunun yönetmeni Cory Barlog'un resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamalarla ediniliyordu. Bu yolla edinilen bilgilere yenisi eklendi. Oyuncuların yönetmene sorduğu sorulara cevap veren Barlog, merak edilen konulara da açıklık getirdi. Paylaşılan detaylardan birisi, oyunun yayınlanacağı platformla ilgili oldu. Barlog kendisine sorulan bir soruya verdiği yanıtta, oyunun PlayStation Pro'ya göre değil, PlayStation 4 baz alınarak geliştirildiğini dile getirdi. E3 2016'da yayınladıkları oynanış videosunun da PS 4'te çalıştığını ekledi. Bunun yanında paylaşılan bir diğer detay da oyunun demosuna ilişkin oldu. Oyuncuların bir diğer merak ettiği konu olan God of War demosunun yayınlanmayacağını da yönetmen Cory   Barlog resmi Twitter hesabından paylaştı. Oyunun yönetmeni bu kararın sebebini; 'Ne kadar az demo çıkarırsak o kadar iyi. Demolar oyunun tam sürümünün çıkmasını bir ya da iki ay erteliyor.' sözleriyle açıkladı.

 





PAYLAŞ