Gmail'in Yerini Alacak E-Posta Uygulaması Inbox Tanıtıldı! (Video) - Haberler - indir.com

Gmail'in Yerini Alacak E-Posta Uygulaması Inbox Tanıtıldı! (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Servislerine yaptığı yeniliklerle son günlerde adından sıkça söz ettiren Google, şimdide Gmail geliştirici ekibinin imzasını taşıyan yeni e-posta uygulaması Inbox'ı resmi blogu üzerinden duyurdu.

Gmail'den tamamen farklı olarak geliştirilen Inbox, Gmail gibi servislerle oluşan yoğun e-posta trafiğinden sizleri kurtarmayı ve önemli olan içeriklere odaklanmanızı hedefliyor.

Inbox

Anlamlı e-postaları ayıklayarak sizlere ham bilgi sunabilen uygulama, gelen e-postaları geldiği gibi göstermek yerine, içerik önceliklendirme ve sıralama özellikleriyle dikkat çekiyor.

Doğum günleri, uçuş bilgileri gibi konularda hatırlatma yapabilme işlevine de sahip olan Inbox, uyarılar gönderebiliyor. Google Now'da bulunan pek çok işlevi bulabileceğiniz Inbox, adeta bir sanal asistan gibi çalışıyor.

Inbox

Davetle kullanıcı kabul eden ve şu an BETA olarak mobil platformlara sunulan yeni e-posta servisi Inbox'ı denemek ve davet için yapmanız gereken tek şey ise [email protected] adresine e-posta göndermek.

Beta programına katılarak kullanabileceğiniz Inbox uygulamasını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla Android ve iOS cihazınıza indirebilir, uygulama hakkında bilgi sahibi olmak için Google tarafından yayınlanan Inbox tanıtım videosu'nu izleyebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

Inbox Tanıtım Videosu


PAYLAŞ