GetContact nedir? GetContact nasıl kullanılır? - Haberler - indir.com

GetContact nedir? GetContact nasıl kullanılır?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-26 17:04:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Sizi arayan bilinmeyen numaraları görmek adına birçok yardımcı mobil uygulama bulunuyor. Şimdi ise sizin diğer insanların rehberlerinde nasıl kayıtlı olduğunuzu gösteren yeni bir uygulama ortaya çıktı. Yaygın bir şekilde kullanılmaya başlanan GetContact uygulaması nedir' ve GetContact nasıl kullanılır' Gibi sorunların cevabını vermeye çalışacağız. Gelin şimdi GetContact nasıl kullanılır detaylı bir şekilde bakalım.

GetContact indir - Android

GetContact Nedir?

Sizin ve kullanıcıların rehber bilgilerine erişen bu uygulamanın veri güvenliği anlamında güvenilirliği akıllarda soru işareti bırakabiliyor. Ancak kullanıcılar tarafından sevilen GetContact uygulaması ile diğer kişilerin rehberinde nasıl kayıtlı olduğunuzu görebiliyorsunuz. Her kullanıcı uygulamayı kurup rehber erişim yetkisi veriyorlar. Numaralarda bu havuz sisteminde birikerek bir başka kullanıcının rehberindeki kayıtlı isminizi görebiliyorsunuz. Ancak uygulamayı karşı tarafın da kullanması gerekiyor.

GetContact indir - iPhone & iPad

GetContact Nasıl Kullanılır?

Uygulama ayrıca olarak numara engelleme ve filtreleme gibi yeteneklere de sahip durumda. Ancak en fazla kullanılan özellikleri arasında başka kişilerin sizi rehbere nasıl kaydettiğini görme özelliği diyebiliriz.

İstemediğiniz numaraları engelleyerek aramasını önleyebilirsiniz. Keşfet adlı özelliği sayesinde çevrenizde tanıdığınız kişileri numara yolu ile görebiliyorsunuz. GetContact uygulamasını iOS ve Android platformlarda ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz.





PAYLAŞ