Gears of War 4'ün Çıkış Fragmanı Yayınlandı - Haberler - indir.com

Gears of War 4'ün Çıkış Fragmanı Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-09-27 11:46:11
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Donanım

Önümüzdeki PC ve Xbox One için çıkışını gerçekleştirecek olan Gears of War serisinin dördüncü oyunu, oyuncuları için yeni bir fragman yayınladı.

2006 yılı yapımı Gears of War serisi, önümüzdeki ay içerisinde serinin dördüncü oyununu çıkarmaya hazırlanıyor. Unreal Engine 3.0 oyun motorunun en iyi kullanıldığı oyunlardan biri olarak görülen Gears of War, aksiyon ve savaş oyunu seven oyuncuların arşivlerinde yer alan ve oyunculara keyifli vakit geçirten oyunlar arasındadır. Epic Games'in oyunun serisini bırakmasının üzerine, Coalition oyunun haklarını Epic Games'ten devralmıştır. Önümüzdeki ay çıkacak olan oyunun dördüncü serisi için yapılan çalışmalara devam ediyorken, Gears of War 4'ün çıkış fragmanı oyuncularıyla paylaşıldı.

Microsoft geçtiğimiz günlerde Gears of War 4'ün çıkış fragmanının yayınlanacağına dair duyurusunu yapmıştı. Söylendiği üzere oyunun fragmanı 20 Eylül tarihinde oyuncularla paylaşıldı. Daha önceki fragmanlar oyuncularda beklenen heyecanı yaratmamıştı. Bu kez yayınlanan fragmanla yapımcılar beklentileri biraz daha karşılayarak oyuncuları memnun bırakmayı başardı. Fragmana bakıldığında oyunun korkunç bir hikayeye sahip olduğunu söylemek mümkün. Genel olarak serilerinde kan ve argo kelimeler barındıran oyun, bu serisinde de aynı yüzüyle karşımıza çıkıyor. Oyuna yeni seriyle eklenen yeni karakter  KAIT'in seslendirmesini Laura Bailey üstlenmiş. Fragmanının müziğinde ise, Metallica'nın Nothing Else Matters adlı şarkısının coverını duyacaksınız.

Gears of War 4, Xbox One ve PC için çıkışını 4 Ekim tarihinde gerçekleştirecek. Oyunu Xbox One üzerinden satın aldığınız takdirde, PC sürümüne ücretsiz olarak sahip olma hakkını elde etmiş olacaksınız.

 





PAYLAŞ