Gameloft'tan Eşleştirmeli Bulmaca Oyunu: Pastry Paradise (Video) - Haberler - indir.com

Gameloft'tan Eşleştirmeli Bulmaca Oyunu: Pastry Paradise (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Gameloft tarafından adeta Candy Crush Saga'ya rakip olması için geliştirilen eşleştirmeli bulmaca oyunu Pastry Paradise indirmeye sunuldu. Oyunda, dünyayı ucuz pastalarla doldurmaya çalışan kötü kalpli Bay Vıcık adlı karaktere engel olmaya çalışacağız.

Yetenekli aşçı Hannah ve mutfak işlerini birbirine katmak isteyen kötü karakter Bay Vıcık'ın arasında geçen mücadeleye ortak olacağımız oyunda temel amacımız; Hannah'a yardım ederek, kötü karaktere karşı gelmek.

Pastry Paradise

Bunu yapmak için de yapacağınız üçlü eşleştirmelerde tatlıları ve birbirinden lezzetli pastaları paragonal veya dikey olarak bir araya getirmeniz gerekiyor. En az hamleyle en çok karo'yu yok etmeniz beklenen oyunda ayrıca Güç Artışları'nı kullanarak zamanı durdurabilir, panodaki malzemeleri çırpabilir ve oyunda bulunan çeşitli aktivitelere katılabilirsiniz.

Sosyal bir oyun deneyimi de sunan yapımda, elde ettiğiniz puanları arkadaşlarınızla paylaşabileceğiniz gibi onlarla tatlı bir rekabete de girebilirsiniz.

Tamamen ücretsiz olarak Android, iOS, Windows Phone ve Windows 8 cihazlarınızda oynayabileceğiniz Pastry Paradise adlı bu oyunu aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebileceğiniz gibi geliştirici tarafından yayınlanan Pastry Paradise tanıtım videosunu da izleyebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

Pastry Paradise Tanıtım Videosu


PAYLAŞ