Galaxy Tab S3 ve Galaxy Book Türkiye Fiyatları Açıklandı - Haberler - indir.com

Galaxy Tab S3 ve Galaxy Book Türkiye Fiyatları Açıklandı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-04-27 14:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Geçtiğimiz Şubat ayı içerisinde gerçekleşen MWC 2017 etkinliği kapsamında birçok akıllı telefonun yanı sıra markaların yeni nesil tabletleri de duyurulmuştu. Şimdi ise Samsung tarafında duyurulan Galaxy Tab S3 ve Galaxy Book tabletlerinin Türkiye lansmanları gerçekleştirildi. Samsung tarafın belirtilene göre yeni nesil tablet serisinin Galaxy Tab S3 olanı daha çok oyun ve eğlence deneyimi gerçekleştirmek için uygun olurken, Galaxy Book ise daha çok işlevsellik noktasında iş hayatında pratiklik ve kullanım deneyimi sunuyor.

Galaxy Tab S3 tarafında Samsung, 9.7 inç büyüklüğe sahip Super AMOLED bir ekran kullanırken Galaxy Book tarafında ise 10.6 inçlik TFT LCD bir panel kullanılmış durumda. Hem Galaxy Tab S3 hemde Galaxy Book modelleri renkler bakımından gerçeğe yakını yansıtıyor ve dijital içerikler ile beraber 10 bit renge sahiplen HDR video içeriklerini de desteklemekteler. Bu HDR video içeriğini ise Amazon Video içerisinde sunulan videolardan test ve deneyimlemek mümkün olabiliyor.

Bu yeni tablet modelleri ile beraber yeni S Ped modelide tanıtılmış oldu. Yeni S Pen 9 mm kalınlığa sahip ve bu kalem geliştirilerek daha gerçek bir kalem gibi kullanılabilecek. Basınca duyarlı bir özelliğe sahip olan bu kalem 0.7 mm'lik bir uca sahip ve doğal bir yazı deneyimi sunabilmekte. S Pen'i hızlı not almak, kolay düzenlemeler ve profesyonel düzeyde dijital çizimler için kullanılabilir ve oldukça işlevsel kullanışlı özellikler içeriyor. Önemli mesajların kaçırılmasını engelleme adına ileti bildirimleri senkronlanan Samsung Flow ile güvenli bir oturum açarken Galaxy Tab S3 ile parmak izi kimlik doğrulama işlemi yapılıyor.

Galaxy Tab S3 ve Galaxy Book modellerinde otomatik odaklama özelliğine sahip 13 megapiksellik ana kamera ve 5 megapiksellik de ön kamera bulunuyor. Ayrıca bu tabletlerin dahili depolamaları hafıza kartı desteği sayesinde genişletilebiliyor ve hızlı şarj özellikleri sayesinde kısa sürede şarj oluyorlar. Fiyatlarına gelecek olursak, Galaxy Tab S3'ün LTE özellikli versiyonun 2.999 TL ve sadece Wifi özellikli olanın ise 2.499 TL olarak satış fiyat belirlendi. Galaxy Book tarafında ise 12 inçlik versiyonun 4.449 TL, 10.6 LTE modeli için 2.999 TL ve Galaxy Book 10.6 Wifi için ise 2.499 TL olarak fiyat rakamları belirlendi.





PAYLAŞ