Galaxy S9'lar İçin İki Renk Seçeneği Daha Geliyor - Haberler - indir.com

Galaxy S9'lar İçin İki Renk Seçeneği Daha Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 5 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-16 18:20:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Güney Koreli akıllı telefon üreticisi Samsung cephesinden yeni renk seçenekleri görmeye devam ediyoruz. Varolan amiral gemisi ailesi olan Galaxy S9 ve Galaxy S9+ cihazları için şirket gün doğumu altın ve burgonya kırmızısı renklerini sunmaya hazırlanıyor. İlk olarak geçtiğimiz günlerde seriye dair burgonya kırmızısı renk seçeneğinin geleceği ortaya çıkmıştı. Şimdi ise şirketin hem Galaxy S9 hemde Galaxy S9+ modelleri için yeni renk seçeneğini pazara sunacağı ortaya çıktı.

Her iki renk seçeneği için de ortaya görseller çıkarken Haziran ayında gün doğumu altın Galaxy S9 ve Galaxy S9+ modellerinin daha çok bayan müşterilerin ilgisini çekeceğe benziyor. Gelen kesin bilgilere göre ise Sunrise Gold Galaxy S9 ve Galaxy S9+ modelinin Asya, Avustralya ve Avrupa pazarlarında kesin olarak satışa sunulacağı belli oldu. Fakat Mayıs ayında ilk olarak gözüken burgonya kırmızısı Galaxy S9 ve Galaxy S9+ modellerinin sadece Çin ve Güney Kore bölgesine özel olması bekleniyor.

İlerleyen dönemlerde ise Avrupa ve Amerika bölgelerine gelmesi bekleniyor. Bakalım yeni renk seçeneklerini ülkemizde satışa sunulacak mı göreceğiz.





PAYLAŞ