Galaxy S9 Yeni Sosyal Ağ Uhsupp İle Geliyor - Haberler - indir.com

Galaxy S9 Yeni Sosyal Ağ Uhsupp İle Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 5 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-02-20 14:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Samsung'un yeni amiral gemisi serisi Galaxy S9 ile beraber 'Uhsupp' adlı bir sosyal paylaşım ağını da tanıtması bekleniyor. Güney Koreli şirket Samsung sadece 5 gün sonra Barcelona'da düzenlenecek olan Mobil Dünya Kongresi 2018 ile beraber düzenlenecek etkinlik kapsamında yeni Galaxy S9 ve Galaxy S9+ cihazları kullanıcılara sunulacak. Bu yeni akıllı telefon serisinin tüm detayları ortaya çıkmış olsada, hala bazı gizli özelliklerinin olduğu düşünülüyor.

İlk belli olan yeniliklere göre Galaxy S9 serisi ile beraber kullanıcılara yeni bir sosyal paylaşım ağı olan Uhsupp'u duyurması bekleniyor. Güney Kore ve Birleşik Devletler tarafında onaylanmış olan 'Uhsupp' adlı sosyal paylaşım ağı amiral gemisi ailesi ile beraber tanıtılacak. Bu uygulamanın hizmete girmesinin ise 19 Mart tarihinde resmi olarak gerçekleşmesi bekleniyor. Uhsupp kullanan kullanıcılar diğer kullanıcılar ile beraber anlık konum paylaşımı ve mesajlaşma gibi içeriklere sahip olacaklar.

Bu sosyal ağın WhatsApp veya Messenger gibi bir yapıya benzemesi bekleniyor. Samsung'un neden böyle bir sosyal ağ kurduğu ise henüz bilinmiyor. Ancak yinede üçüncü parti uygulamalar yerine Samsung'un Apple gibi bir iMessage benzeri platform geliştireceği düşünülüyor.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ