Galaxy S9, Arttırılmış Gerçeklik ile Tanıtılacak! - Haberler - indir.com

Galaxy S9, Arttırılmış Gerçeklik ile Tanıtılacak!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-02-23 10:00:00
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Teknoloji

Samsung her sene kullanıcıların karşısına en iyi deneyimi yaşamaları için birbirinden gelişmiş telefonlar çıkartıyor. En son çıkan Samsung Galaxy S8 ise bunun en iyi örneklerinden biri. Birçok yeniliği en iyi senkronize edebilen firma bu hafta gerçekleştireceği etkinlikte Samsung Galaxy S9'u tanıtmayı amaçlıyor. Bu tanıtımda ise firma büyük bir değişikliğe gitmiş. Bu değişiklik ise Samsung Galaxy S9'u arttırılmış gerçeklik ile tanıtacak.

Samsung Galaxy S9 hakkında birçok sızıntı vardı. Bu sızıntıların çoğu, telefonun gelişmiş bir kamerayla, belirgin bir performans artışıyla ve yeni yazılım özellikleri ile çıkacağıydı. Bunun dışında telefonda tasarımsal olarak radikal değişimler gözlenmiyor. Bilgi sızıntılarında ki resimlerde bunu onaylatır nitelikteydi.

Samsung,  Samsung Galaxy S9'u arttırılmış gerçeklikle nasıl tanıtacağı ise pek çok kişi için merak konusu. Bu tanıtımı ise güncellenmiş Unpacked 2018 uygulaması vasıtası ile yapacak. Unpacked 2018 ile tanıtımı yapılması amaçlanan asıl kitle Samsung'un 25 Şubat'ta düzenlediği etkinliğe katılacak kişiler. Bu kişilerin dışındakiler ise evlerinde uygulama ile yeni Samsung Galaxy S9'u görebilecekler. Samsung logosu ya da Samsung cihazının kutusunu taratınca etkinliğin konumunu ve tanıtım videoları izlenilebiliyor.

Thebros adlı bir Reddit kullanıcısı, uygulamanın içerisindeki gizli tutulan Samsung Galaxy S9 modellerini ortaya çıkarttı. Bu özellik normalde katılımdaki kullanıcıların kimlik kartının okunması sonucunda ortaya çıkacaktı. Ancak thebros, karmaşık modifikasyonlar ile beraber bu 3 boyutlu modelleri ortaya çıkarttı. Pek çok kişi artık Samsung Galaxy S9'un nasıl görüneceğini biliyor.

 





PAYLAŞ