Galaxy S8'den İlginç Bir Video Sızıntısı Geldi - Haberler - indir.com

Galaxy S8'den İlginç Bir Video Sızıntısı Geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 55 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-03-27 16:25:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Samsung'un yeni amiral gemisi modeli olan Galaxy S8 ve Galaxy S8+ modelinin artık tanıtılmasına günler kaldı diyebiliriz. Resmi olarak 29 Mart tarihinde kullanıcıların önüne çıkacak olan cihaz hakkında tanıtım sayısı geri sayılırken, telefona dair yeni ipuçlarıda sıklaşmaya başladı. Son olarak geçtiğimiz gün haberinide yaptığımız, Galaxy S8 cihazlarına ait olduğu iddia edilen yeni arayüz ikonları sızdırılmıştı. Şimdi ise sızdırılan bir video ile Galaxy S8'e ait klavye arayüzünü çalışır bir şekilde görmemiz mümkün oluyor.

Fakat video'da asıl dikkat çeken şey ise arayüz yerine ekran çevresinde bulunan beyaz çerçeve dikkatleri çekiyor. SamMobile tarafından paylaşılan bu ayrıntıya göre bu beyaz çerçeve daha önce sızdırılan Galaxy S8 modelleri ile benzerlik göstermiyor. Bu da Samsung'un yeni amiral gemisi serisinde ön yüz olarak farklı renk seçenekleri düşüncesini akıllara getiriyor. Diğer yandan arayüz olarak klavyesi gözüken yeni amiral gemisinin genel yapısı Samsung'un varolan arayüz çizgilerini taşıyor. Hatırlarsak donanım tarafında ise Qualcomm'un Snapdragon 835 işlemcisini kullanması beklenmekte.

Son birkaç aydır yoğun bir şekilde bilgi sızıntıları devam eden Galaxy S8 hakkında birçok özellik ve fotoğraflar internet ortamında dolaşmaya devam ediyor. Ancak bu son sızıntı ile beraber farklı renk seçeneklerinin yanı sıra bu ön yüzeyi beyaz olan cihazın bir prototip cihaz olduğuda düşünülmekte. Ön yüzey farklı renk yelpazesi ile gelecek mi yada sadece siyah renge mi sahip olacak tüm bunların cevabını Samsung'un 29 Mart tarihinde düzenleyeceği etkinlik kapsamında alacağız.

Bahsi geçen sızıntı videosunu yukarı bölümden izleyebilirsiniz. Ancak hatırlatmakta fayda var ki Samsung'un Galaxy S8 hakkında bazı resmi detayları da açıklanmış durumda. Bunlardan biri ise haberinide yaptığımız yeni Samsung asistanı Bixby, Galaxy S8 cihazları ile gelecek.





PAYLAŞ