Galaxy S8 Çalışır Vaziyette Gözüktü - Haberler - indir.com

Galaxy S8 Çalışır Vaziyette Gözüktü

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 16 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-02-23 10:15:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Birçok bilenen marka amiral gemisi akıllı telefon modellerini önümüzdeki günlerde gerçekleşecek olan Mobil Dünya Kongresi 2017 kapsamında tanıtacaklar. Ancak Güney Koreli firma Samsung, Galaxy S8 modelini çok büyük bir ihtimalle önümüzdeki ayın sonlarında tanıtacak. Tanıtım tarihi yaklaştıkça yeni amiral gemisi hakkında bilgiler ve sızıntılarda potansiyel olarak artmaya devam ediyor. Son olarak internet ortamında sızan bazı görsellere göre Galaxy S8 modeli olduğu iddia edilen bir cihaz çalışır halde gözüküyor. Daha önceki sızıntılarda da bulunan ve görsellerde de gördüğümüze göre Samsung, fiziksel ana ekran tuşunu Galaxy S8 ile beraber kaldıracağa benziyor.

Samsung'un ana ekran tuşunu Galaxy S8 ile beraber kaldırması, hem çerçevelerin daha ince olmasına hemde ekran gövde oranının daha yüksek olmasına olanak sağlayacak. Ancak halihazırda Galaxy S7 Edge modelinde çerçeve yok denecek kadar bir inceliğe sahipti diyebiliriz. Yukarıda da göreceğiniz üzere sızdırılan görsellerde Galaxy S8 olduğu iddia edilen cihaz açık bir şekilde gözüksede, bu cihazın gerçekçiliği konusunda henüz kesin bir şey söylemek oldukça güç. Daima açık özellikli ekran görüntüsü gerçek gibi gözüksede ana ekranın gözüktüğü görsel biraz sahte gibi gözüküyor.

Diğer yandan görseller üzerinden konuşmaya devam edersek, cihaz üzerinde konumlandırılan sensörleri görüyoruz. Bu kalabalık sensör topluluğu arasında Galaxy S8'de bulunması beklenen iris tarama sensörüde büyük ihtimalle yeni amiral gemisi ile gelecek. İris tarayıcısı Samsung cephesinde ilk olarak Note 7 cihazında kullanılmıştı. Çeşitli kaynakların paylaştığı görsellere göre ise Galaxy S8'de olacak olan parmak izi tarayıcısı modelin arka yüzeyinde yer alacak.

Çeşitli prototip çizimlerde gözükenlere göre arka kameranın yanına konumlandırılan parmak izi tarayıcısı gözüküyor. Diğer yandan ekranda gözüken navigasyon tuşlarının ise olacağına kesin gözü ile bakılıyor. Dex isimli yeni gelecek olan özellik ile ise Windows Continuum gibi bir masaüstü deneyimi kullanıcılara sunacak. Bakalım söylentiler ve sızıntılar bu yönde iken bunların doğruluk payı ne kadar yüksek yakın zamandaki tanıtım ile göreceğiz.





PAYLAŞ