Galaxy S7'e Gelecek Olan Galaxy S8 Özellikleri - Haberler - indir.com

Galaxy S7'e Gelecek Olan Galaxy S8 Özellikleri

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-04-24 12:55:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy S8 modeli, gelişmiş işlemci, grafik birimi ve ekran haricinde bazı yeni teknolojiler de sunuyor. İris tarayıcısı, Infinity Display gibi bazı önemli özellikler bulunuyor. Fakat Samsung'un belirttiğine göre Galaxy S8 modelinde bulunan bazı özellikler verilecek olan güncelleme ile Galaxy S7 modellerine de kazandırılacak. Hali hazırda Galaxy S7 modeline geçtiğimiz aylarda sunulan Android 7.0 Nougat güncellemesi ile beraber Galaxy S7 modellerin ayarlar bölümüne, çözünürlük değiştirme, bakım modu ve performans seçenekleri gibi Galaxy S8'de bulunan özellikler Galaxy S7'e gelmişti.

Samsung Galaxy S8 ailesi ile beraber Siri'ye rakip olarak tanıtılan yeni sanal asistan Bixby'ın ise Galaxy S7 serisi için geleceği doğrulandı. Bu yeni asistanın önceki nesil S7 serisine ne zaman geleceği belirsizliğini korurken, şuan için Bixby'ın sadece Korece ve İngilizce dillerini desteklediğini hatırlatalım. Galaxy S7 ailesine Bixby kazandırılana kadar umuyoruz, Türkçe dil desteği gelmiş olur. Galaxy S8 modelinde bulunan Bixby erişim tuşu, Galaxy S7 serisinde olmadığından, sesli komut desteğini Bixby üzerinde düzenleme yapacaktır diye düşünülüyor.

Yine ilk defa Galaxy S8 ailesinde gördüğümüz Dex özelliğininde Galaxy S7 serisi ile uyumlu olması bekleniyor. Dex platformu açıklandığı üzere Samsung telefonu bir ekrana bağlamayı olanak sağlıyor ve tıpkı bir bilgisayar gibi Android sistemini kullanmanız mümkün oluyor. Diğer yandan Galaxy S8 ile yeni tasarlanan duvar kağıtlarıda Galaxy S7 için düzenlenmiş bir şekilde kullanıcılara sunulacak. Şuan için Galaxy S8 modelinde bulunup, Galaxy S7 için gelen ve gelmesi beklenen özellikler bunlardan ibaret.





PAYLAŞ