Galaxy S7 ve S7 Edge Nougat Güncellemesi Ülkemizde Yayında! - Haberler - indir.com

Galaxy S7 ve S7 Edge Nougat Güncellemesi Ülkemizde Yayında!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-02-17 12:55:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Yazılım

Geçtiğimiz günlerde haberlerini sıkça yaptığımız Samsungun amiral gemisi modelleri olan Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge için Android 7.0 Nougat güncelleme dağıtımı 13 Şubat 2017 yani bugün itibariyle resmi olarak kullanıcılara dağıtılmaya başlandı. Kullanımı resmi olarak sunulan Android 7.0 Nougat güncellemesi Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge 1 Şubat Android Güvenlik Yamasınıda içerisinde barındırıyor. Hem Nougat 7.0 hemde güvenlik yaması güncellemesi bulunan bu paket 1.3 GB boyuta sahip ve OTA üzerinden indirilebilir durumda.

Güncelleme konusu ile alakalı Samsung 27 Ocak tarihinde yaptığı resmi bir açıklama ile Türkiye kullanıcılarına güncellemenin 1 hafta gibi bir süre gecikmeli verileceğini ancak bu süre içerisinde en hızlı biçimde güncellemenin ülkemiz kullanıcılarına verileceği belirtilmişti. Samsung Türkiyenin detaylı verdiği bilgilere göre Galaxy S7 ve S7 Edge modelleri için bugün dağıtılması başlanan Android Nougat 7.0 güncellemesinde önemli bir hata tespit edilmiş durumda. Bu yazılım hatasından dolayı tam olarak sorunsuz güncellemenin dağıtılması 1 haftalık bir gecikmeye sebebiyet verecek.

Samsung Türkiye Başkan Yardımcısı Tansu Yeğenin attığı bir tweet ile Nougat 7 dağıtım tarihleri belli olmuştu. Listedeki geçerli tarihlere bakarsak 13 Şubat sabahı ile beraber Galaxy S7 ve S7 Edge güncellemesinin yayınlanmasıda kesinleşmiş oldu. Güncelleme en nihayetinde dağıtılmaya başlandı ve Türkiye kullanıcılarının güncelleme kontrol merkezinden güncellemenin gelip gelmediğini kontrol edebilirsiniz. Diğer yandan Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge bazı test kullanıcılarına geçen haftadan itibaren güncellemeler yavaş yavaş veriliyordu.

Global pazarda 17 Ocak tarihinde dağıtılmaya başlanan bu güncellemeye en geç birkaç gün içerisinde tüm Türkiye kullanıcıları yararlanmış olacaktır.





PAYLAŞ