Galaxy S10'un İlk Detayı Ortaya Çıktı - Haberler - indir.com

Galaxy S10'un İlk Detayı Ortaya Çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-16 14:35:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

MWC 2018 ile beraber Galaxy S9 ailesini duyuran Samsung, hem tasarımı hemde kamera özellikleri ile öne çıkan güçlü bir model sunmuştu. Şimdi ise şirketin yeni nesil Galaxy S10 modeline dair ilk detaylar belli olmaya başladı. Şirketin yeni cihaz ile beraber iPhone X'i tamamen arkasında bırakması bekleniyor. Şirket bilindiği üzere yüz tanıma teknolojisi noktasında 2D tarama kullanıyor ve tam anlamıyla başarılı olamıyor. Bu sebepten ötürü iris tarayıcı ve parmak izi özelliklerini amiral gemisi modellerinde kullanmaya devam ediyor.

Rakip Apple ise iPhone X ile beraber 3D algılama sistemli Face ID özelliğini kullanıcılara sunmuştu. Touch ID'den daha güvenli olduğu ifade edilen bu yeni özellik birçok markanın yeni nesil cihazlarında da kullanılmaya başlandı. Bu kapsamda Samsung'un Galaxy S10 ile beraber güvenliğin ön planda olduğu yeni adımlar görebileceğiz. Galaxy S9'da da yüz tanıma sistemi Apple'ın gerisinde kalmış ve şirketten gelen haberler doğrultusunda Samsung'un 3D sistem üzerinde çalışmalara başladığı belirtiliyor.

Samsung yeni nesil Galaxy S serisi modellerde üç boyutlu kamera yetenekleri getirebilir. Şirketin bu kamera modülü için Namuga ile iş birliği yapması bekleniyor. Galaxy S10 ve Galaxy S10 Plus modellerin de büyük bir ihtimalle 3D tarama özelliğine sahip yüz tanıma sistemleri göreceğiz.





PAYLAŞ