Galaxy Note 8 İçin Oreo Güncellemesi Yayınlandı - Haberler - indir.com

Galaxy Note 8 İçin Oreo Güncellemesi Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 14 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-23 21:22:21
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Samsung'un yeni amiral gemisi cihazlarından olan Galaxy Note 8 için beklenen Android Oreo güncellemesi yayınlandı. Galaxy S8 ailesine Oreo verilmesi ve Galaxy S9 serisinin tanıtımından sonra şirketin Galaxy Note 8 ailesi için güncellemeyi yayınlaması bekleniyordu. Samsung Türkiye tarafından geçtiğimiz günlerde ortaya çıkartılan dünya güncelleme tarihlerinde Oreo güncellemesinin Galaxy Note 8 serisi için 30 Mart tarihi planlandığı gözüküyordu.

Ancak güncelleme o tarihten erken geldi ve Galaxy Note 8 Oreo güncellemesi bugün ile beraber Fransa'daki kullanıcılara verilmeye başladı. N950FXXU3CRC1 sürüm numarasına sahip olan bu Oreo güncellemesi içerisinde 2018 Mart ayı güvenlik yamaları da yer alıyor. Az sayıda kullanıcının geri bildirim yaptığı belirtiliyor ve güncelleme boyutu ile notlarına dair bilgilerin netleşmediği gözüküyor. Başlıca olarak güncellemeyle ayarlar menüsünün yenilendiği gözüküyor.

Diğer yandan uygulama üzerinde video izlenebilen Picture-in-Picture adlı özelliğin geldiği ve yeni emojiler ile beraber gelişmiş pil detaylarının erişilebildiği özellikleri getirilmiş durumda. Cihaz arayüzü Samsung Experience 9.0 versiyonuna yükseltiliyor ve Dual Messenger alı bir yenilik geliyor. Diğer yandan ekran kilidi ve Always on Display yetenekleri geliştirilen Galaxy Note 8'in yakın zamanda tüm cihazlarına güncellemenin erişmesi bekleniyor.





PAYLAŞ