Fossil 2017 Yılında 300 Yeni Akıllı Saat Tanıtacak - Haberler - indir.com

Fossil 2017 Yılında 300 Yeni Akıllı Saat Tanıtacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-03-24 09:45:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Akıllı saat furyası tüm hızıyla devam ediyor. Portföyüne yeni yıl ile beraber akıllı saat tasarımları ekleyen birçok ünlü saat markası bulunuyor. İşte bunlardan biri olan Fossil markası verdiği söz üzere sıkı bir çalışma gerçekleştirerek 2017 yılı içerisinde marka tarafından geliştirilen 300 yeni dokunmatik ekranlı ve hibrit saat duyurusunu yapacağını belirtiyor. Fossil tarafından üretilecek olan bu yeni 300 adet akıllı saat çeşitli şirketler adı altında piyasaya satışa sunulacak. Bu alt şirketler arasında giyilebilir akıllı ürünlerde ilk defa olanda var ve Android Wear işletim sistemi kullanan markalarda bulunacak.

Tüm modelleri tek tek tasarlamak ve üzerinde detaylıca geçmek zor olsada bazı modeller için şirket yoğun bir şekilde çalışıyor. Ünlü marka Diesel ve Emporio Armani şirketleride Fossil kapsamı altında ilk defa Android Wear sistemine sahip bir akıllı saat üretimi gerçekleştirecek. Fossil markası ise kendi adı altında Q Venture ve Q Exploris isimli iki yeni markasını piyasaya sürecek. Diğer yandan Michael Kors erkek kullanıcılar için Access Grayson, bayan kullanıcılar için ise Access Sofie isimli modellerinin satışını gerçekleştirecek.

Bu her iki modelin arayüzlerinde Instagram fotoğraflarını kullanan bir mikro blog uygulaması bulunmakta. Söz konusu bu tüm saatlerin işletim sistemi Google'ın saatler için ürettiği Wear 2.0 sistemine sahip olacak ve AMOLED bir ekran ile gelecek. Diğer yandan Qualcomm Snapdragon Wear 2100 işlemcileri saatlerin ortak özellikleri arasında bulunacak ve kullanıcılar bu saatleri satın alırken sadece tasarım anlamında ayrım yapabilecekler. Misfit ve Emporio Armani ise akıllı saat modellerini yaz mevsimi ile satışa sunacak. Diğer markalar ise açıklanana göre yıl sonu yada sonbahar mevsiminde bu saatlerini satışa sunacak.

Fossil desteği sayesinde Android saat pazarına Michele, Marc Jacobs, Tory Burch ve DKNY gibi markalar ilk defa 'merhaba' diyecekler. Hali hazırda bu pazarda bulunan akıllı saat markaları ise yeni tasarım ve renkler ile pazarda güncelleme yapacaklar.





PAYLAŞ