Fortnite'a güncelleme geldi - Haberler - indir.com

Fortnite'a güncelleme geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-16 13:10:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Epic Games imzalı Fortnite: Battle Royale, son zamanların en popüler oyunlarından biri. Oyunun bu kadar popüler olmasını sağlayan şey ise oyun dünyasının şu an odak noktasında olan Battle Royale modunun, Fortnite'la birebir iç içe olması. PUBG ile bu anlamda yarışan Fortnite Battle Royale, rakibine kısa bir sürede yetişerek bazı platformlarda öne geçmeyi bile başarmış durumda. Oyuna olan ilgi, Epic Games'in çalışmalarının daha da hızlanmasını sağladı ve geliştirici ekip oyuncuların memnuniyetinin devamlılığını sağlamak adına çalışmalarını sürdürüyor. Gelen son haberle, oyuna yeni v3.3 güncellemesinin eklendiği bilgisi verildi. Güncellemenin yayınlanmasıyla birlikte, güncelleme detayları da oyun tutkunlarıyla paylaşıldı.

Fortnite oyuncularını yakında ilgilendiren güncelleme ile oyuna birçok yeni içeriğin eklendiği duyuruldu. Açıklanan güncelleme detaylarına göre, v3.3 güncellemesinden sonra, Save the World moduna, Luck of the Storm Questline ve Shamrock Reclaimer Outlander'ın eklendiği açıklandı. Luck of the Storm, Spring it On  kategorisinin içerisinde yer alacak. Buradaki görevlerin tamamlanması halinde, Epic Leprechaun Survivor, Luck Demolisher Wildcat, Highland Warrior Wildcat ve Battle Hound Jonesy gibi, birçok ödülü kazanma şansı yakalanacak. Bununla birlikte Remote Explosives ve Supply Llama gibi ögeler de eklenenler arasında. Remote Explosives, Supply Llamas, Treasure Chests, Floor Loot veya Supply Drops içerisinde bulunuyor. Bu patlayıcı bombalardan en fazla  tanesi elde tutulabiliyor.

Oyuna bir yeni oyun modu daha ekleneceği bilgisi de Epic Games tarafından verilen bilgiler arasında. Bu bilgilere göre yeni oyun modunun adı Blitz olacak ve bu mod oyuna 19 Mart tarihinde eklenecek. Modda yapılacak karşılaşmaların ortalama süresinin 15 dakika olacağı söyleniyor. Blitz modunda can, normalinden 2 kat daha fazla olacak ve odun ve demir ögelerinin oranları da daha yüksek olacak.





PAYLAŞ