Flickr iPad Uygulaması Yayınlandı! - Haberler - indir.com

Flickr iPad Uygulaması Yayınlandı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Sosyal Medya

Yahoo, uzun zamandır beklenen fotoğraf barındırma ve paylaşım platformu Flickr'nin iPad uygulamasını yayınladığını duyurdu. Fotoğrafların retina ekranlarda olduğundan daha güzel görünmesini sağlayan iPad için Flickr uygulaması ücretsiz indirilebiliyor.

Güzel görünüme sahip fotoğrafların, şeffaf uygulama menülerinin ve Sans-Serif yazı tiplerinin bir arada bulunduğu etkileyici bir Flickr uygulamasını sunan Yahoo, uygulama merkezinde yüksek çözünürlüğe sahip fotoğrafları ön plana çıkarıyor.

Flickr iPad

Flickr kullanıcılarının iPad cihazlarındaki fotoğrafları paylaşmaları için kullanabilecekleri uygulama, ayrıca içerisinde bir de kamera arayüzü barındırıyor. Bu arayüz sayesinde iPad kamerasıyla yüksek çözünürlüklü fotoğraflar çekilebildiği gibi doğrudan paylaşılabiliyor.

Bunlara ek olarak uygulama sayesinde fotoğraflara yorum bırakabilir, beğendiğiniz fotoğrafları favorilere ekleyebilir, çekilen fotoğrafların EXIF bilgilerine bakarak onların hangi kamera ya da ayarlarla çekildiğini öğrenebilirsiniz.

Flickr iPad

Fotoğrafları ve albümleri düzenlemek için çeşitli seçeneklerinde sunulduğu Flickr iPad uygulaması profil bilgilerinizi uygulama içerisinden düzenleme imkanı da sunuyor.

Tarzınıza göre fotoğraf filtreleri, otomatik yükleme özelliği ve ücretsiz olarak 1TB'lık depolama alanı özelliklerini bir arada sunan Flickr'de iOS 8 ile birlikte gelen paylaşım butonu özelliği de yer alıyor.

iPad kullanıcılarına yönelik tasarlanan Flickr uygulamasını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilirsiniz.





PAYLAŞ