Flick Shoot 2 Windows Phone için Yayınlandı! - Haberler - indir.com

Flick Shoot 2 Windows Phone için Yayınlandı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Sosyal Medya

İstanbul merkezli MobileCraft girişimi tarafından geçen Eylül ayında Android ve iOS platformlarında yayınlanan şut çekme oyunu Flick Shoot 2, bugün itibarıyla Windows Phone cihazlar için de indirmeye sunuldu.

Bugüne kadar tam 20 milyon indirme sayısına ulaşan Flick Shoot 2'yi kendi başınıza oynayabileceğiniz gibi çevrimiçi çoklu oyuncu modunu seçerek turnuvalara katılabiliyor ve diğer oyuncularla rekabet edebiliyorsunuz.

Flick Shoot 2

Temel amacın sahanın herhangi bir yerinden kontrolünüzdeki karakteri yönlendirerek kaleye şut ve gol atmak olduğu oyunda, mini oyunlar sayesinde çeşitli hediyeler de kazanabiliyorsunuz.

'Meydan okuma', 'Sonuna Kadar', 'Tek Top', 'Zamana Karşı', 'Top Sürme' ve 'Antrenman' olmak üzere 6 farklı tekli oyun modunun yer aldığı yapımda ayrıca 'Çoklu Oyun' ve 'Turnuva' olarak da iki çevrimiçi oyun modu bulunuyor.

Flick Shoot 2 Windows Phone

Son derece başarılı 3 boyutlu grafiklerin ve gerçekçi fiziklerin kullanıldığı Flick Shoot 2'de ayrıca onlarca karakter, forma, top çeşidi ve ayakkabı seçeneği de sizleri bekliyor.

Türkçe dahil olmak üzere 7 farklı dil desteğinin yer aldığı Flick Shoot 2'yi aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla Windows Phone, Android ve iOS cihazlarınıza indirerek, ücretsiz olarak oynayabiirsiniz.





PAYLAŞ