Firefox 33 Yayınlandı! Hemen indir! - Haberler - indir.com

Firefox 33 Yayınlandı! Hemen indir!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 17 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Eskiye nazaran güncelleme konusunda oldukça hızlı davranmaya başlayan Mozilla, geçen ay web tarayıcısı Firefox'un 32'nci sürümünü kullanıma sunmuştu. Bunun üzerinden uzun bir zaman geçmeden firma, Firefox 33'ü yayınladığını duyurdu.

Geliştiriciler tarafından açıklanan yeni Firefox sürümünde her sürümde olduğu gibi performans ve güvenlik güncellemeleri yapılmış. Bu konuda detaylı bir açıklama yapılmamış olsa da Firefox 33, daha az sistem kaynağı tüketimi ve daha hızlı bir internet gezintisi deneyimi yaşatacak.

Güncellemede en dikkat çeken geliştirme ise Firefox'a ilk defa entegre edilen OMTC teknolojisi oldu. Bu teknoloji Firefox'un web sitelerini daha hızlı görüntülemesi amacıyla Windows bilgisayarlarda bulunan grafik işlemcisine ikincil bir kanal oluşturuyor. Haliyle de GPU'dan daha fazla işlemci desteği alınmış oluyor.

Bunlara ek olarak Firefox 33 ile birlikte gelen yenilikler arasında; OpenH264 desteği, daha iyi arama yapabilme, yeni içerik güvenlik politikası için gelişmiş altyapı, geliştirilmiş oturum kurtarma özelliği, yeni DOMMatrix arayüzü ve HTTPS üzerinden HTTP'ye bağlanma yer alıyor.

Firefox 33'ü Windows veya Mac bilgisayarınıza indirmek için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.





PAYLAŞ