Final Fantasy 14'e yeni büyük paket Stormblood ve çıkış tarihi - Haberler - indir.com

Final Fantasy 14'e yeni büyük paket Stormblood ve çıkış tarihi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-12-28 12:26:46
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Square Enix tarafından yayımcılığı yapılan Final Fantasy serisi, yıllardır oyun dünyasında yer alan ve oyuncuların en sevdiği oyunlardan biri olarak varlığını sürdürmeye devam ediyor. Final Fantasy 14 serisi de, oyuncuların sevdiği serilerden birisi olmayı başarmıştı. Şimdi sevilen seri Final Fantasy 14 için yeni ve büyük paket Stormblood'un yayınlanacağı bilgisi verildi. Square Enix, oyunculara müjdeyi Tokyo'da düzenlenen "Final Fantasy XIV Fan Fest" etkinliğinde resmi olarak açıkladı. Paketin içeriği ve çıkış tarihi hakkında da bilgi verildi.

Final Fantasy 14'ün yayımcılığını ve dağıtıcılığını üstlenen oyun firması Square Enix, oyunun yeni ek paketi "Stormblood"u "Final Fantasy XIV Fan Fest"  etkinliğinde oyun dünyasına duyurdu. Yapılan duyuruyla alakalı olarak paket içeriği hakkında konuşan Square Enix proje direktörlerinden Naoki Yoshida, Final Fantasy XIV Stormblood  hakkında söylenecek çok fazla şey olduğunu vurguladı. Şu an için, paketle ilgili kendilerine göre en gerekli olan bilgileri vereceklerini söyledi. Paket hakkındaki sözlerine devam eden Yoshida, bu paketle beraber  "Red Mage" sınıfının oynanabilecek sınıflar kategorisine eklendiğini dile getirdi. Bu sınıfta, yüksek hızlı konumlandırma ve arka arkaya zincirleme büyüler yapabilme özelliğinin olduğu bilgisini paylaştı. Bunun dışında bu genişleme paketi, oyuna yeni arenaların eklenmesini de sağlayacak. Bu arenalar, oyunda birbirinden bağımsız yerlerde bulunacak. Yapımcılar tarafından verilen bir bilgi de, Stormblood macerasında "Ala Mhigo" adlı yerde başlayarak, Zenos adında ki kötü bir varlıkla savaşılacak olması.

Final Fantasy 14'e gelecek olan yeni genişleme paketi Stormblood hakkında merak edilen bir diğer şey de, paketin çıkış tarihi. Yeni genişleme paketi, verilen bilgilere göre oyunculara 20 Haziran 2017 tarihi itibariyle sunulacak.





PAYLAŞ