FIFA 17'nin Journey Modundan Yeni Bir Video Sızdı - Haberler - indir.com

FIFA 17'nin Journey Modundan Yeni Bir Video Sızdı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-08-26 15:20:05
Editör : Caner Küçükbinar
Kategori : Oyun

Fifa 17'nin çıkma tarihine yakın bütün oyuncularda heyecan doruktayken,  Fifa 17'nin Journey modundan bir video sızdırıldı.

Bu yıla damgasını vuracak oyunlardan bir tanesi de şüphesiz Fifa 17 olacak. Hem yaptığı lisans anlaşmaları, hem grafikleri hem de oyundaki birçok güncelleme ile tüm futbol oyunu severler heyecanla oyunun çıkış tarihini beklemekte. Oyunun en büyük rakiplerinden  Pes 17'de Fifa ile yakın tarihlerde raflara çıkacak. Buda bu iki oyun arasında yine bir rekabet oluşmasına neden olacak. Fifa 17 oyunun içeriğine dair birçok video ve görsel yayınlamıştı. İçerik ve görseller hakkında oyuncular fikir yürütme imkanı bulmuştu. Şimdi, oyunun Journey modundan, 3 dakikalık bir video daha sızdırıldı.

Fifa 17, yapmış olduğu yeniliklerde en çok ilgi çekenlerden birisi Frostbite grafik motoru olmuş olsa da, oyunun içerisindeki modlarda, oyuncuların gayet hoşuna gidecek. Bu modlardan birisi de ve belki de en çok sevilecek modlardan biri Journey yani serüven modu olacak gibi görünüyor. Çünkü EA Sports, diğer modlarla kıyaslandığında, Journey moduna biraz daha önem verdi diyebiliriz. Buda, Journey'in diğer modlardan daha çok merak edilmesine neden oldu. Bu modda kendi belirlediğiniz bir takımı, küçük yaşlardan itibaren eğitmeye başlayacaksınız. İşte bu EA Sports'un en çok önem verdiği modlardan Journey yani serüven moduyla alakalı 3 dakikalık bir video sızdırıldı. Sızdırılan bu video sayesinde, Journey modu hakkında bilgi sahibi olmanız mümkün.

29 Eylül'de raflardaki yerini alacak olan Fifa 17'nin Journey modunun videosu sızdırılmasının ardından, elbette buna karşı tepkisiz kalınmadı ve duruma müdahale edilerek videoyu yayınlayan sitelerden, video kaldırıldı. Geç kalmayıp izleyenler ise şanslı olanlardan oldu.





PAYLAŞ