FIFA 15'in Mobil Oyunu FIFA 15 Ultimate Team Yayınlandı - Haberler - indir.com

FIFA 15'in Mobil Oyunu FIFA 15 Ultimate Team Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Geçtiğimiz hafta Kanada'daki mobil kullanıcılar için özel olarak yayınlanan ünlü futbol oyunu FIFA 15 Ultimate Team, bugün itibariyle tüm oyuncular için indirmeye sunuldu.

500'ün üzerinde lisanslı takımın yer aldığı oyunda 10 binden fazla oyuncu ve 30 gerçek Lig ile stadyum yer alıyor. Lionel Messi ve Eden Hazard gibi oyunculardan kendi takımınızı kuracağınız yapımda gerçek dünyadan haftalık düzenlenen eşleşmelere katılarak 3 büyük eşleşmeyi oynayabilirsiniz.

FIFA 15 Ultimate Team

Oyun stilini, taktikleri ve formasyonları kendi belirleyebileceğiniz yapımda ayrıca hızlı oyun modu sayesinde oluşturduğunuz takım için maç başlatabilir, yapılan maçı izleyebilir ve takımınızın ne kadar başarılı olduğunuz görebilirsiniz.

Ayrıca kontrolcü desteğine de sahip olan oyunu mobil cihazınıza taktığınız bir kontrolcüyle rahat bir şekilde oynayabileceğiniz gibi klasik ya da rahat kontrol şemalarından dilediğinizi seçerek oyun kontrollerini gerçekleştirebilirsiniz.

FIFA 15 Ultimate Team

Ücretsiz olarak indirmeye sunulan ancak oyunu tam anlamıyla oynayabilmeniz için çeşitli ödemeler yapmanız gereken FIFA 15 Ultimate Team oyununu aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla Android, iPhone, iPad ve Windows Phone cihazınıza indirebilirsiniz.





PAYLAŞ