FIFA 15 Companion Uygulaması Yayınlandı - Haberler - indir.com

FIFA 15 Companion Uygulaması Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

EA SPORTS, FIFA 15 oyunundaki Ultimate Team modu için özel olarak hazırlanan ve oyuncuların mobil cihazları üzerinden istedikleri zaman takım kadrolarını yönetmelerini sağlayan FIFA 15 Companion uygulamasını indirmeye sundu.

PC ve konsollarda kurulu olan FIFA 15 ile birlikte kullanılabilen uygulama sayesinde; transfer pazarında futbolcu, menajerler ve forma, takım logosu gibi öğeleri arayarak teklif verebilir ya da takımınızdaki bu öğeleri satarak jeton kazanabilirsiniz.

FIFA 15 Companion

Ayrıca uygulama, kadronuzu inceleyerek gerekli olan değişiklikleri yapmanıza ve bir sonraki maç için takımınızı hazırlamanıza da yardımcı olmaktadır. Oyun içerisinde yapılan arkadaş paylaşımlarını anlık olarak görmenizi sağlayan uygulama, oyunu oynayan diğer kişilerin paylaşımları hakkında size bilgi sağladığı gibi Football Club etkinlikleri, haberleri ve bildirimleri de takip etmenize imkan tanıyor.

Tamamen ücretsiz olarak Android, iPhone, iPad ve Windows Phone cihazlarınızda kullanabileceğiniz FIFA 15 Companion uygulamasını ve FIFA 15 Ultimate Team oyununu aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilirsiniz.





PAYLAŞ