Far Cry 5 PS4 Pro kullanıcılarına çözünürlük seçeneği sunuyor - Haberler - indir.com

Far Cry 5 PS4 Pro kullanıcılarına çözünürlük seçeneği sunuyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-15 12:20:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Mart ayının çıkacak en iddialı oyunlarından biri olan, Ubisoft imzalı Far Cry 5, sayılı günler sonrasında oyun severlerin beğenisine sunulacak. Far Cry 5, Mart ayının yanı sıra 2018'in en çok beklenen oyunlarından birisi. Far Cry 5 için geçtiğimiz günlerde PC platformunun sistem gereksinimleri açıklandı. PS 4 kullanıcıları bu anlamda, oyunun grafik ayalarıyla uğraşmak istemiyorlardı. Çünkü PC platformunun en büyük sorunlarından birisi grafik ayarları oluyordu. Sırf bu yüzden bile PC'den konsola geçen kullanıcılar için, PS 4 Pro'da çözünürlük seçeneği oyun tutkunlarına sunulacak. Oyuncular ayarlar menüsünden, çözünürlük tercihi yapabilecekler.

PC platformlarında, oyun tutkunlarının en çok şikayet ettiği şeylerden birisi, grafik ayaları oluyordu. PC sahipleri, geçen belli bir yıl sonrasın, grafik ayarları arasında sıkışıp kalıyordu. Birçok oyuncu bu yüzden video oyunlarını oynarken PC yerine konsoldan yana tercihini kullanıyor. Bu anlamda Far Cry 5'ten PS 4 Pro sahiplerine sevinecekleri bir haber geldi. PS 4 Pro sahipleri, Far Cry 5'in çözünürlük ayarlarını kendileri seçebilecekler. Normalde konsollar ne kadar ilerlese de mevcut teknoloji, oyunların en iyi şekilde çalışmasına izin vermiyor. Kısa bir süre sonra çıkış yapacak olan Far Cry 5 oyunu da grafik kalitesi anlamında iddialı oyunlar arasında. Fakat Far Cry 5, yüksek kaliteli grafik tercihini tamamen oyuncularına bırakmaya hazırlanıyor.

Edinilen bilgilere göre, PS 4 Pro cihazlarının ayarlar menüsündeki Render Mode özelliğinden, oyuncular grafik ayarlarını değiştirebilecekler. Bu grafik ayarlarındaki seçenekler, ya daha detaylı grafiklerden yana ya da 4K kalitesindeki çözünürlükten yana olacak. Bu ayarların, bir açıklama yapılmasa da Xbox One konsolunda da sunulması bekleniyor. Far Cry 5 27 Mart tarihinde Xbox One, PC ve PS 4 platformlarında oyun tutkunlarına sunulacak.





PAYLAŞ