Fallout 4'ün İlk Güncellemesi Yayınlandı - Haberler - indir.com

Fallout 4'ün İlk Güncellemesi Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-11-24 15:00:21
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Oyun

Geçtiğimiz 10 Kasım'da piyasaya sunulan ve kısa sürede milyonlarca oyuncuyu kendisine hayran bırakan Fallout 4 için ilk güncelleme yayınlandı. Oyun tutkunlarının on günlük sürede karşılaştıkları bir çok hata yayınlanan güncelleme ile tamamen ortan kaldırılıyor. İşte detaylar!

Bethesda tarafından PC, PlayStation 4 ve Xbox ONE platformları için geliştirilen Fallout 4, bir çok hata ile piyasaya sunulmuştu. Büyük hayran kitlesine ulaşmasına rağmen yapımda bulunan sorunlar Fallout 4'e gölge düşürüyordu.

Yapımda bir çok sorun olduğunu kabul eden ve en kısa sürede bu sorunların giderildiği bir beta güncellemesi yayınlayacağı sözünü veren geliştirici ekip, beklenen güncellemeyi nihayet yayınladı. Steam üzerinden beta şeklinde yayımlanan güncelleme ilk olarak PC platformuna geldi. Henüz tam anlamıyla çalışma göstermeyen güncelleme pek çok sorunu ortadan kaldırıyor.

Fallout 4 Güncellemesi Hangi Sorunları Düzeltiyor?

Fallout 4'e gelen ilk güncellemenin düzelttiği sorunlar şöyle; Ram ve stabilite iyileştirmelerinin yapılması, When Freedom Calls görevinin tamamlanmasını engelleyen hatanın kaldırılması, Reunions görevi sonrası silahların kilitlenme sorununu giderilmesi, sudayken bazı durumlarda meydana gelen çökme hatalarının düzeltilmesi, God Rays ayarlarının kaydında yaşanan sorunun giderilmesi.

93 MB boyutundaki güncellemeyi indirmek için Steam kütüphanesi üzerinden Fallout 4'e sağ tıklayıp, özellikler > betalar > Beta Update yolunu izleyerek indirme işlemine başlayabilirsiniz.





PAYLAŞ