Facebook'un Görüntülü Sohbet Uygulaması Bonfire Android'e geldi! - Haberler - indir.com

Facebook'un Görüntülü Sohbet Uygulaması Bonfire Android'e geldi!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-11-09 20:00:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Uygulama

Geçtiğimiz Eylül ayında test aşamasında olan uygulama ile arkadaşlarınızla aynı anda videolu sohbet yapabiliyorsunuz. iOS için hazırlanan bu uygulama renkli çıkartmalarla daha çok gençlere hitap eden dört arkadaşın aynı anda videolu sohbet edebileceği bir ortam oluşturuluyor. Farklı farklı etiketleri kullanma imkanı sunan uygulama sayesinde arkadaşlarınızla görüntülü konuşmak oldukça eğlenceli hale geliyor. Daha önceden iOS için hazırlanan uygulamanın test aşaması şimdi ise Android için başladı. Renkli ve farklı etiketlerle videolarınızı daha eğlenceli hale getirerek dört arkadaşınızla aynı anda konuşabilirsiniz.
Uygulamayı üstlenen Facebook, kullanıcılarını özelliklede genç kullanıcılarını etkilemek istiyor. Bu kullanıcıları etkilemek için uzun süredir çalışmalar yapan Facebook, yoğun bir şekilde AR-GE çalışmaları yapıyor. Daha önceden buna benzer birçok çalışma ve uygulama başlatılmıştı. Periscope hezimetinden sonra Meerkat yapımcıları tarafından piyasalara sürülen Houseparty aynı anda 8 kişi ile görüntülü sohbet yapma olanağı sağlıyordu. Dünya genelinde yoğun ilgi ve alaka ile karşılanan Houseparty aynı anda sekiz kişinin video sohbet yapmasına olanak sağlıyordu.
Facebook tarafından henüz duyurulmamış olan bu uygulama duyurulduktan sonra kullanıcıların ilgisi nasıl olacak bilinmiyor. Uygulamanın duyurulması ile beraber rekabetin hangi tarafın lehine sonuçlanacağını ilerleyen günlerde hep birlikte göreceğiz. Uygulamanın hem Android için hem de iOS için indirmek mümkün.





PAYLAŞ