Facebook'un Eski Tasarımcılarından Sevimli Oyun: Pinchworm - Haberler - indir.com

Facebook'un Eski Tasarımcılarından Sevimli Oyun: Pinchworm

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 23 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-05-26 14:19:28
Editör : Caner Küçükbinar
Kategori : Donanım

Flappy Bird gibi yer çekimine karşı koyduğun, Angry Birds gibi bir atış yörüngesi çizdiğin ve Tiny Wings gibi momentumunu korumak için mücadele ettiğin fizik oyunları grubunun yeni ve eğlenceli temsilcisi Pinchworm. Facebook'un önde gelen 2 tasarımcısı kendi uygulamalarını hayata geçirmek için işten ayrıldı ve bu eğlenceli oyunu hayatımızı daha keyifli hale getirmek için bizlerle buluşturdular. Bu sefer kahramanlarımız kuşlar değil solucanlar!

Pinchworm çok basit oynanabilirliğe sahip fakat harita üzerindeki zorlu bölümleri tamamladıkça bağımlılık yaratan bir oyun. Bu oyunda kahramınımız bir solucan yani oyunda sen bir solucansın, sadece bir solucan değil aynı zamanda aşık bir solucansın ve aşık olduğun solucan kuşlar tarafından kaçırılmış!

Aşkını kuşlardan kurtarmak için onları takip eden, kayaların üzerinden atlayan, çiçeklerin altından geçmek için yol açan ve tüm hızıyla hareket eden bu aşık solucan ile birlikte yeni hikayelere yol alacaksınız. Oyundan daha fazla keyif almak için tüm kalbinizle bu solucanı sevmelisiniz :)

Pinchworm

Yatay hareket ettiğiniz bu akıcı oyunda engeller dikey konumlandırılmış ve şu an düşündüğünüzden çok daha zor bir oyun. Temelde 2 parmağınızı ortadan dışarı doğru elinizi hareket ettirdiğinizde çiçeklerin altından yol açıyor, 1 parmağınızı dışarıdan içeri doğru elinizi hareket ettirdiğinizde kayaların üzerinden atlıyor. Aynı zamanda farklı temalar satın alarak ilerlediğiniz yolda kayalar yerine taş plak üzerinden atlayabiliyor, çiçekler yerine pos bıyık altından geçebiliyorsunuz, burada alternatif temelar ile karşılaşmanız mümkün.

Pinchworm, Joey Flynn ve Drew Hamlin tarafından mental bir jimnastik haline getirildi ve uygulama stüdyoları Unity&Variety tarafından bu hafta iOS App Store'a yüklenen oyunun şu an 100.000'den fazla aktif kullanıcısı bulunuyor. Oyun şu an iOS App Store'daki ücretsiz oyunlar arasında 2. ve tüm ücretsiz uygulamalar sıralamasında 8. sırada.

Flynn ve Hamlin birlikte Washington Üniversitesi'nde okudular, aynı zamanda birlikte Facebook'un ürün tasarımları ekibinde yer aldılar. Facebook'un en çok kullanılan araçlarından biri olan Messenger'ın yeni tasarımında aktif rol aldılar. Flynn ayrıca daha önce pek sevilmemiş bir uygulama olan Slingshot'ı bizlere sunmuştu.

 





PAYLAŞ